Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Geschenkideeën voor de bruiloft

Hebben jullie al heel veel spulletjes voor in jullie huis? Of is jullie verlanglijstje flink gevuld? Dan is het misschien een goed idee om jullie wensen te bespreken met een of meer winkels van jullie voorkeur en daar bruids- of geschenklijsten neer te leggen. Of willen jullie liever een envelop, kijk hier voor leuke envelopdozen.

Als je op de trouwkaart (of als bijlage) je gasten meldt waar ze terecht kunnen om een cadeau uit te zoeken, weet je zeker dat je een cadeau krijgt dat je graag wilt hebben. Geen dubbele geschenken dus..

triuwbedankjes_rood_1

Vraag het de specialist


Niet elke winkel wil of kan bruidslijsten maken en de service eromheen voor jullie verzorgen. Vandaar dat wij hieronder winkels vermelden die dat wel graag voor jullie doen. Naast het opstellen van de bruidslijst met cadeaus naar jullie keuze, gaat het er immers ook om dat jullie gasten in de winkel of via de website een cadeau naar jullie keuze kunnen uitzoeken en kopen. Daarna regelt de winkel samen met de ceremoniemeester dat het cadeau op jullie huwelijksdag op de trouwlocatie ligt. Mooi ingepakt natuurlijk en voorzien van naamkaartje.

doosjes_rood

Alles wordt voor je geregeld


Hoe ideaal is dat? Jullie overleggen eerst samen welke cadeaus jullie graag willen hebben en gaan die uitzoeken bij winkels van jullie keuze. Samen met de specialist stellen jullie vervolgens de bruids- of geschenklijst samen. Op of bij de trouwkaart laten jullie je gasten weten waar jullie lijsten liggen. Of je verwijst ze naar de website van de winkel. De winkel houdt de lijst bij waardoor je geen dubbele cadeaus krijgt. Alles wordt voor je geregeld.

doosjes

Meer inspiratie?


Wil je meer weten over bruids- of geschenklijsten? Kijk dan bij de gespecialiseerde winkels  hieronder. Ook kun je hier doorlinken naar gespecialiseerde winkels in je regio die jullie met advies over bruids- of geschenklijsten kunnen helpen.
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation