Trends voor de nagels van de bruid

Jouw handen hebben nog nooit zoveel in de belangtelling gestaan als tijdens de huwelijksdag. Zeker nadat de schitterende trouwring om jouw ringvinger is geschoven. Geen wonder dus dat je wilt dat jouw handen en nagels eruit zien om door een ringetje te halen! Maar wat zijn nou de nieuwste trends op nagelgebied? Het magazine Bruid en bruidegom zet ze voor jou op een rijtje.

French manicure, maar dan anders


De bekende, traditionele French manicure is een zachtroze hoofd lak met een witte nagel tip. De nieuwste trend op French manicure gebied is echter kiezen voor allerlei kleurvarianten, zoals de witte nagel met de rode stip of een zachtroze nagel met een knalroze tip.

Blingbling


Voor jouw ringvinger is de hoofdrol weggelegd, daarom kiezen steeds meer bruiden ervoor om deze vinger extra te benadrukken met een beetje blingbling te geven met Swarovski-kristallen. Een ander blingbling idee is om glitternagellak vanaf de nagelriem naar de nageltip steeds transparanter te laten worden.

Extravagant


Nagellak heeft meestal een mooie glans, de trend is juist mat. Er zijn merken die nog een stapje verder gaan en een speciale krijtstift uitbrengen waarmee je jezelf nog eens extra kunt uitleven bovenop de matte nagellak.

Kleur


Vertel het met kleur. In het dagelijks leven is het al trendy om je nagellak dagelijks aan te passen aan je outfit, maar ook als de bruid is het natuurlijk überhip om je nagels de themakleur van jullie bruiloft mee te geven. Je eigen nagels lakken is secuur en vaak lastig klusje. En voor je bruiloft wil je natuurlijk geen risico’s lopen. Laat je handen en nagels daarom heerlijk verzorgen en kleuren door een professional. Succes verzekerd!

Marion
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation