Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Momenteel hot item: nailart

Je hebt vast wel eens gehoord van nailart of het bij één van je vriendinnen gezien. Nailart is een leuke en creatieve manier om je nagels te versieren met lak, steentjes of andere materialen. Nailart is gemakkelijk zelf te doen, al vergt het wel wat oefening en een aantal basisspulletjes. Je kunt ook een studio of styliste bezoeken en je nagels laten versieren met nailart. Voordeel van de professional is dat zij alle benodigdheden al in huis hebben en veel ervaring hebben met hetzetten van nailart. Waar wacht je nog op?

Opvallende nagels


Wil jij graag niet alleen mooi verzorgde en gezonde nagels op je bruiloft, maar ook opvallende en kleurrijke nagels? Of nagels met een leuk figuurtje erop? Met nailart kun je alles op je nagels laten zetten dat je zelf wilt. Je kunt het natuurlijk wel zelf doen, maar dat ligt wel aan wat je graag wil. Voor nailart heb je wel een aantal spulletjes nodig. Toch is het erg gezellig om dit samen met je vriendinnen een middagje te doen. Al is het natuurlijk lekkerder om gewoon in een fijne stoel te zitten en waar een professional lekker met je nagels bezig is… Of je nu een crea bea bent of je liever laat verwennen en wil ontspannen, nailart tovert je nagels tot kunstwerkjes om!

Op zoek naar een nagelstyliste? Kijk hier

Nailart kan altijd


Niemand heeft ongeschikte nagels voor nailart. Iedereen kan dus wanneer zij wil aan nailart beginnen! Breng een bezoekje aan de lokale stylist of salon en laat je nagels tot in de puntjes verzorgen. Kies zelf wat voor een prachtige decoratie je wil hebben en de stylist regelt het voor je. Neem een paar vriendinnen mee en maak er een gezellige dag van. Zo zie je je vrienden ook nog eens tussen alle drukte door! Nailart is een hartstikke mooie, gemakkelijke en leuke manier om je nagels in een mum van tijd om te toveren tot prachtig verzorgde nagels en handen.

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation