Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Ontspannen bij de nagelstyliste

Een bruiloft plannen is hectisch: je moet van alles regelen en dan moet je ook nog zorgen dat je er zelf goed verzorgd uit ziet. Soms best lastig met alle stress en het geregel. Toch is tijd voor jezelf nemen erg belangrijk. Er is een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en tegelijkertijd ook mooi gemaakt kan worden: de nagelstyliste.

Tijd voor jou


De nagelstyliste neemt alle tijd voor jou en je nagels en zorgt ervoor dat je handen en nagels er supergoed uit zijn op de bruiloft. Je kunt kiezen voor de natuurlijke goedverzorgde nagels of voor prachtige en opvallende gel- of acrylnagels met een fel kleurtje. De handen van het bruidspaar zullen op de bruiloft vaak worden gefotografeerd. Genoeg reden dus om eens extra aandacht te besteden aan je handen en nagels!

Elke soort nagel


De nagelstyliste kan met elke soort nagel werken, dus het maakt niet uit of je nagelbijt of hele broze nagels hebt. Naast mooi verzorgde nagels zorgt de nagelstyliste ook voor prachtige en zachte handen. Dit komt vooral van pas wanneer het winter is en je last hebt van ruwe handen met kloofjes. De nagelstyliste maakt je handen dan weer soepel en zacht.

Sterkere nagels


Na een bezoekje aan de nagelstyliste zullen je nagels een stuk mooier, maar ook een stuk sterker zijn. Ze moeten immers wel iets kunnen verdragen en jij moet je gewone routine kunnen volgen. Vaak worden de nagels gevijld, vliesjes verwijderd, gepolijst en gelakt. Daarnaast kun je vaak nog kiezen voor een scrub of masker voor je handen.

Teennagels ook


Ook je teennagels en voeten kun je laten verzorgen. Wanneer je een trouwjurk draagt met open schoenen kan dit handig zijn. Laat de nagelstyliste je adviseren en informeren over de mogelijkheden. Bovendien kun je dit heerlijk combineren met een dagje uit met een vriendin: super genieten en ontspannen.

Tekst: Sanne van bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation