Perfect verzorgde handen en nagels

De manicure of nagelstyliste is de aangewezen persoon om perfect verzorgde handen te realiseren. Net als bij de bruidsmake-up is het ook heel verstandig om op tijd met een behandelplan te beginnen voor het verzorgen van de handen en nagels.

Handen en nagels in perfecte conditie


In de periode voorafgaande aan de bruiloft worden jouw handen en nagels door de juiste aanpak weer in een goede conditie gebracht. Eventuele probleemnagels kunnen nu ook worden behandeld. Door een proefsessie te doen kun je samen met de nagelstyliste zoeken naar de juiste vorm en kleur van de nagels.

Nagels van de bruid


Belangrijk is natuurlijk ook om te kijken wat jij wilt. Veel bruiden kiezen voor nagels met een natuurlijke uitstraling. Dit kunnen je eigen natuurlijke mooie nagels zijn, maar ook heel goed mooie natuurlijke kunstnagels. Een goede nagelstyliste zal er altijd voor zorgen dat je eigen nagels niet te veel onder de kunstnagels te lijden hebben en dat ze een goede conditie blijven.

Kiezen voor kleur


Wil je toch liever kleur of iets extravagants? Laat dan bijvoorbeeld de gekozen themakleur in je nagels terugkomen, een stukje stof van de bruidsjurk of de vorm van een bloem uit het bruidsboeket. Op het gebied van kunstnagels is veel mogelijk: gel, acryl, zijde, sjablonen en tips. Van heel naturel tot veel kleur en extravagant. Alles voor het beste en mooiste resultaat!

Marion van Zutphen
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation