Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Maak een scheidingsring van je trouwring als je gaat scheiden

Ga je scheiden en vraag je je af wat je met de trouwring moet doen? Heb je er al eens over nagedacht om er een scheidingsring van te maken?

Wat doe je met je trouwring als je gaat scheiden?

De meeste mensen doen hun trouwring af als ze gaan scheiden. Sommige mensen vinden het wel fijn om deze ring te bewaren. Wil je iets anders met je trouwring doen, lees dan nu snel verder.

Wat kun je maken van twee trouwringen?

Heb je beide trouwringen en wil je er één mooi sieraad van laten maken? Denk dan aan een prachtige hanger voor aan een ketting, al dan niet met de toevoeging van een steentje. Vraag een juwelier of edelsmid wat de mogelijkheden zijn.

Scheidingsringen zijn een optie

Hebben jullie nog goed contact en zijn jullie beiden weliswaar verdrietig door de scheiding, maar bewaren jullie ook mooie herinnering aan jullie tijd samen? Dan kan een scheidingsring een mooi, tastbaar symbool zijn.
Ga naar Afbeeldingen & foto's van Ringen en laat je inspireren

Herinneringssieraad van laten maken

Laat een herinneringssieraad maken van je oude trouwring. Dat kan een andere ring zijn, maar ook een hangertje, oorbellen of armband bijvoorbeeld.

Trouwringen laten omsmelten of veranderen door een edelsmid

Een edelsmid kan goud omsmelten om er een nieuw sieraad van te maken. Deze vakman of -vrouw kan ook je huidige ring naar wens aanpassen. Op ons platform staan veel juweliers en/of edelsmeden die dit voor je kunnen doen.
Ga naar Juweliers & edelsmeden en laat een prachtige scheidingsring maken van je trouwring
Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation