Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bruiloft decoratie voor de eretafel | Tips en foto's

De eretafel is het stralende middelpunt van jullie bruiloft, waar jullie als bruidspaar samen met jullie naaste familie en vrienden genieten van de liefde en het samenzijn. Het decoreren van deze bijzondere tafel is dan ook een belangrijk onderdeel van jullie grote dag. In dit artikel delen we inspirerende tips en prachtige foto's om jullie te helpen bij het kiezen van de perfecte bruiloft decoratie voor de eretafel!

Kiezen jullie voor de klassieke eretafel?

De klassieke eretafel is tijdloos en straalt elegantie uit. Kies voor witte tafelkleden en gouden accenten voor een chique uitstraling. Plaats aan het hoofd van de tafel fraaie bloemstukken in subtiele tinten die passen bij jullie kleurenschema. Voeg persoonlijke details toe, zoals naamkaartjes of kleine fotolijstjes, om de tafel een unieke touch te geven.

Wie zit er aan de hoofdtafel op jullie bruiloft?

Voordat jullie de eretafel decoreren, is het belangrijk om te beslissen wie er aan deze speciale tafel zal zitten. Traditioneel zitten het bruidspaar, de ouders en de getuigen aan de hoofdtafel. Overweeg ook om de tafel uit te breiden, zodat jullie ook kunnen genieten van de aanwezigheid van goede vrienden of andere naaste familieleden.


Ga naar heel veel Inspiratie foto's van Bruiloft Decoratie & laat je inspireren


Bloemendecoratie voor de eretafel

Bloemen spelen een cruciale rol bij het decoreren van de eretafel. Kies voor bloemstukken die passen bij het seizoen en jullie thema. Combineer verschillende soorten bloemen en groen om een prachtig en natuurlijk effect te creëren. Denk ook aan bloemdecoratie die past bij jullie bruidsboeket voor een harmonieus geheel.

Kaarsen geven een romantische sfeer

Voor wat extra romantiek voeg je kaarsen toe aan de eretafel. Ga voor traditionele kaarsen of kies voor de veiligheid van nepkaarsen op batterijen als vuur geen optie is. Plaats design kaarsenhouders die passen bij jullie bruiloftsthema. De zachte gloed van kaarslicht zal de sfeer magisch maken en zorgen voor prachtige foto's van jullie speciale momenten.


Lees ook Maximaal effect bruiloft decoratie, minimaal kosten: lichtjes!


Achtergrond decoratie niet vergeten voor je eretafel

Denk ook aan de achtergrond van de eretafel, die vaak op foto's te zien zal zijn. Overweeg een prachtige backdrop met bloemen, stof of verlichting om de eretafel nog meer in de spotlight te zetten. Een persoonlijk tintje, zoals een gepersonaliseerd welkomstbord of een romantisch citaat, kan de achtergrond extra speciaal maken.


Lees ook Ceremonie decoratie | Bruiloft inspiratie


Met deze tips en ideeën zijn jullie klaar om de eretafel te decoreren en een betoverende sfeer te creëren op jullie bruiloft. Vergeet niet om jullie persoonlijke stijl te laten doorschijnen en geniet van elk moment aan deze bijzondere tafel vol liefde en geluk!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation