Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bruiloft decoratie ideeën | Wat kost bruiloft decoratie?

Op weg naar jullie grote dag vraag je je misschien af: "Hoeveel moeten we uitgeven aan onze bruiloft decoratie?" Geen zorgen, we hebben de antwoorden voor je! Ontdek hier ideeën en budgettips voor het perfect aangeklede huwelijk.

Hoeveel budget aan je bruiloft decoratie uitgeven?

Het bepalen van je budget voor de bruiloft decoratie is de eerste stap naar een prachtig aangeklede bruiloft. Overweeg wat voor jou belangrijk is en verdeel je budget over de verschillende elementen. Zo behoud je de balans tussen sfeer en kosten. Maak een lijstje met dingen die je echt moet hebben op je bruiloft en dingen waarvan je bereid bent om iets minder geld aan uit te geven. Bedenk je ook dat bloemen eigenlijk altijd duur zijn, maar wel vaak de perfecte versiering zijn voor een bruiloft.

Wat kost een bloemenboog bij de ceremonie?

Een betoverende bloemenboog bij de ceremonie is een must-have voor romantische zielen. De prijzen variëren, maar je kunt verwachten dat een basisboog tussen de 60 en 150 euro kost. Voor verse bloemen moet je rekenen op een investering tussen de 300 en 600 euro. Prachtig, maar met een prijskaartje.


Lees ook 10 voorbeelden van prachtige bloemenbogen voor je bruiloft


Welk budget reserveren voor je receptie decoratie op de bruiloft

De receptie is het moment waarop jullie elkaar het jawoord geven. Iedereen heeft veel aandacht voor dit moment. De decoratie mag hier dan ook wel een beetje ‘extra’ zijn. Reserveer hiervoor een budget tussen de 200 en 500 euro. Geloof ons: het is zo op!

Hoeveel kost tafeldecoratie diner gemiddeld?

De tafel is het middelpunt van jullie bruiloftsdiner, en een smaakvolle tafeldecoratie is essentieel. Reken op een gemiddelde investering tussen de 400 en 800 euro. Met elegante details en persoonlijke accenten geef je de dinertafel de perfecte touch. Een prachtig aangeklede tafel maakt het diner extra gezellig.


Lees ook Inspiratie voor prachtige tafeldecoratie op je bruiloft


Bloemen bruiloft decoratie feest

Voor de bloemenliefhebbers onder ons is de decoratie van het feest een kans om je helemaal uit te leven. Bij een intieme bruiloft mag je rekenen op een budget tussen de 200 en 500 euro. Voor grotere feesten, waar bloemen de hoofdrol spelen, kunnen de kosten oplopen tot 1000 tot 1500 euro. Overweeg de expertise van een bloemist of professionele bruiloft decoratiespecialist om de bloemenpracht tot leven te brengen!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation