Bruidsbeurs 30 november | Online

Gaan jullie trouwen in 2021 of 2022? Dan heeft IK TROUW VAN JOU wedding events een uniek concept voor jou! Een online én interactief trouwevent. Op maandag 30 november 2020 van 19-22 uur zitten heel veel toffe trouwbedrijven klaar om jullie online te ontmoeten.

Je doorloopt deze avond je trouwdag en doet hierbij veel mooie inspiratie op. In iedere onderdeel van jouw trouwdag zie je een slideshow waarin je de ondernemers terugvindt die hierin meedoen. Klik je op een slide/bedrijf, dan kom je op een pagina vol informatie en inspiratie van deze leverancier en kun je hem/haar ontmoeten. Hoe? Heel eenvoudig! Klik op de contactknop en je kunt beeldbellen. Zo kun je samen met de ondernemer ideeën uitwisselen en kennismaken. Al scrollend door het event kom je ook nog eens veel toffe tips & tricks tegen en ook vind je er veel informatie in blogs.

Wil jij hierbij vanaf de bank aanwezig zijn? Meld je dan nu aan en ontvang een toffe goodieBOX. Wie weet heb jij die ene box met “golden wrapper” en krijg jij de €250,- stoptegoed, te besteden bij een IK TROUW VAN JOU ondernemer van jouw keuze!
Kaarten zijn te bestellen op Ik Trouw Van Jouw. Meld jij je vóór 20 november aan? Dan ben je verzekerd van een goodieBOX.

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation