Welke.nl
Nagelstudio

De blikvanger van jouw mooiste dag

Als jullie na het jawoord de trouwringen om elkaars vinger schuiven, dan wil je natuurlijk dat jouw handen en nagels er perfect verzorgd uitzien. En wie kan dit beter verzorgen dan de nagelstudio of manicure?

lees verder

Nagelstudio in Friesland

Laat je inspireren

Ontspannen bij de nagelstyliste

Een bruiloft plannen is hectisch: je moet van alles regelen en dan moet je ook nog zorgen dat je er zelf goed verzorgd uit ziet. Soms best lastig met alle stress en het geregel. Toch is tijd voor jezelf nemen erg belangrijk. Er is een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en tegelijkertijd ook mooi gemaakt kan worden: de nagelstyliste.

Momenteel hot item: nailart

Je hebt vast wel eens gehoord van nailart of het bij één van je vriendinnen gezien. Nailart is een leuke en creatieve manier om je nagels te versieren met lak, steentjes of andere materialen. Nailart is gemakkelijk zelf te doen, al vergt het wel wat oefening en een aantal basisspulletjes. Je kunt ook een studio of styliste bezoeken en je nagels laten versieren met nailart. Voordeel van de professional is dat zij alle benodigdheden al in huis hebben en veel ervaring hebben met hetzetten van nailart. Waar wacht je nog op?

Trends voor de nagels van de bruid

Jouw handen hebben nog nooit zoveel in de belangtelling gestaan, zeker nadat de trouwring om jouw ringvinger is geschoven. Wat zijn trends voor de bruid|Lees meer…

Kunstnagels voor op je bruiloft

Over kunstnagels wordt vaak een beetje denigrerend gedaan. Onterecht, want met kunstnagels is veel mogelijk met de mooiste resultaten |Lees meer …

Perfect verzorgde handen en nagels

De manicure of nagelstyliste is de aangewezen persoon om perfect verzorgde handen te realiseren. Net als bij de bruidsmake-up is het ook heel verstandig om op tijd met een behandelplan te beginnen voor het verzorgen van de handen en nagels.

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation