Hondenkoekjes bakken? Traktatie voor je hond op de bruiloft

Neem jij je geliefde viervoeter mee naar je bruiloft? Welk lekkers eet de hond op die speciale dag? Zin in zelf hondenkoekjes bakken? Check het basisrecept en laat je inspireren.

Homemade koekjes voor honden


Jullie genieten samen met de gasten op de bruiloft van veel lekkere hapjes en drankjes en natuurlijk de bruidstaart, maar wat krijgt de hond op deze speciale dag? Er bestaan super leuke recepten voor hondenkoekjes, zodat ook jouw hond kan smullen op de bruiloft.

Zelf hondenkoekjes bakken


Wist je dat je zelf hondenkoekjes, hondensnacks, hondentaartjes, hondenhartjes, hondenvoer en zelf hondenpannekoeken kunt bakken? Aangezien het om een bruiloft gaat, hebben wij hieronder het recept voor hondenhartjes!

Hondenkoekjes met leverworst


Elke hond houdt van leverworst, dus dit recept zal jouw bruiloftshondje heel erg waarderen. Wat heb je nodig voor deze koekjes?

• 350 gram tarwebloem
• 160 gram havermout
• 100 gram leverworst
• 2 à 3 dl bouillon


Alles behalve de bouillon meng je in een grote kom. Voeg telkens een beetje bouillon toe en kneed het deeg tot een dikte van koekjesdeeg. Het deeg laat je een uur in de koelkast rusten. Verwarm de oven voor op 150 graden. Op een bakplaat leg je hartvormige deegvormpjes neer. Neem een stukje deeg en druk het in het vormpje. Bak de koekjes tot ze droog en knapperig zijn.

Hondentaarten online bestellen


Heb je geen tijd om zelf hondenkoekjes te bakken voor je bruiloft of ben je geen keukenprinses? Je kunt online ook schattige hondenkoekjes bestellen waarvan jouw viervoeter van kan genieten op je bruiloft. Op versehondenkoekjes.nl bijvoorbeeld kun je niet alleen koekjes bestellen, maar ook heuse taarten, donuts en muffins speciaal voor honden. Deze creaties zullen niet misstaan naast jouw bruidstaart! Zet er wel even een bordje bij dat het voor de hond is...

Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation