Trouwen op een boot in Rotterdam | Luxe & uitzicht

Trouwen op een boot in Rotterdam maakt jullie bruiloft tot uniek en spectaculair. De trouwlocatie zelf is natuurlijk al ongewoon, om nog maar niet te spreken over het uitzicht dat jullie zullen hebben! Doordat de boot gaat varen, verandert het uitzicht continu en heeft iedereen constant iets te kijken. Hoe gaan jullie de bruiloft op het water vormgeven, groots of intiem?

Fotocredit: Iris van den Broek | Shutterstock

Boottocht tijdens de bruiloft


Een boottocht maken tijdens de bruiloft is hartstikke leuk om te doen, zonder dat je de hele bruiloft op de boot zit. Buiten het vaarmoment heb je dan nog genoeg ruimte om andere leuke dingen te doen of rustig op het vasteland te toasten met je gasten. Je kunt er ook voor kiezen om de boot als entree op de bruiloft te gebruiken. Gegarandeerd een spectaculaire binnenkomst! Ook kun je dan prachtige foto’s maken. Neem de gasten mee op een prachtig boottochtje waarbij ze de highlights van Rotterdam zien. Uiteraard is er ruimte voor een hapje en drankje aan boord.

Bruiloft op de boot vieren


Wil je niet enkel een boottocht, maar de hele bruiloft vieren op het water? Dat kan! Er zijn veel rederijen die trouwboten aanbieden en een unieke beleving garanderen. De ceremonie, het diner en het feest kunnen allemaal plaatsvinden op de boot. Wist je dat je zelfs gehuwd kunt worden door de kapitein? Wie kan dat nou zeggen! Op de mooiste plekken van Rotterdam kun je even aan wal voor een foto of bijvoorbeeld een kerkdienst.

Huwelijksnacht op de trouwboot


Niet alleen de hele dag, maar ook de nacht kun je doorbrengen op de trouwboot, als jullie dat willen. Sommige boten hebben zelfs plek voor wel 3000 gasten! Jullie bruiloft zal wel niet zó groot zijn, maar dat de mogelijkheid er is, dat is natuurlijk wel prettig. En een boot kan zich natuurlijk verplaatsen – wat dachten jullie van een semi-buitenlandse bruiloft? Je kunt overal komen met een boot! Ideeën genoeg in elk geval. Bespreek met de rederijen wat er allemaal mogelijk is. Mocht je willen kiezen voor een meerdaagse bruiloft waarbij je verschillende plaatsen aandoet, begin dan op tijd met plannen. Veel plezier met jullie bootbruiloft!

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation