Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen in Den Haag | Trouwlocaties & trouwtarieven

Willen jullie in Den Haag trouwen? Lees dan snel verder, want dit artikel is speciaal bedoeld voor paren die in deze stad het ja-woord willen geven.

Online aanmelden in Den Haag voor ondertrouw

Bij de gemeente Den Haag kun je het afsprakensysteem (oftewel het Trouwloket) gebruiken om een huwelijk of partnerschap te melden. In dit systeem leggen jullie de datum en jullie voorkeuren vast. Handig: je kunt ook de documenten die nodig zijn uploaden.

Ga naar Den Haag - Huwelijk of geregistreerd partnerschap melden

Hoeveel kost trouwen

De gemeente Den Haag heeft zelf drie locaties waar jullie kunnen trouwen: Centrum (Spui), Groenmarkt en Escamp (Leyweg). Per locatie gelden andere tarieven. Tip: beperkt budget? Bij Trouwlocatie Centrum kunnen jullie een eenvoudig of kosteloos huwelijk of geregistreerd partnerschap aangaan. Het gaat om een simpele ceremonie van tien minuten.

Ga naar Meer Trouwtarieven

Officiële trouwlocaties in Den Haag voor de ceremonie

In Den Haag is de keus ruim, er zijn veel locaties aangemerkt als officiële trouwlocatie. Of je nu de voorkeur geeft aan een hotel, partycentrum of natuurlijk… een beachclub!

Wat zijn de voorwaarden van de officiële locatie

Is de locatie van jullie dromen geen officiële trouwlocatie? Je kunt ook een locatie laten aanwijzen als trouwzaal. Kijk daarvoor op de website van de gemeente, waar je ook een aanvraagformulier kunt downloaden: www.denhaag.nl. Een mogelijke trouwlocatie moet aan diverse voorwaarden voldoen, zoals (onder andere) dat deze ook voor mensen met een handicap goed bereikbaar moet zijn, en dat er toiletten aanwezig moeten zijn.

Trouwlocaties voor je bruiloft

Natuurlijk nemen wij je al heel wat zoekwerk uit handen. De mooiste en bijzondere trouwlocaties in Den Haag vind je op ons eigen platform!

Ga naar Trouwlocaties Den Haag

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation