Soulmate vinden? Zo doe je dat!

De één vindt z’n soulmate wat makkelijker dan de ander. In de meeste gevallen loop jij je soulmate tegen het lijf wanneer je het totaal niet verwacht. Heb jij je soulmate nog niet ontmoet? Lees hier hoe je jouw soulmate herkent!

Helende soulmates


Een helende soulmate betreedt je leven met bepaalde intenties. Hij geeft je inzicht in dingen die in het verleden verkeerd zijn gelopen of fouten die je hebt gemaakt. Deze soulmate verschijnt wanneer je ‘m het hardste nodig hebt. Je herkent de vriendschap door wederzijds respect en begrip. Dit soort vriendschappen escaleren snel. Jullie praten erg veel.

Soulmates uit een vorig leven


Het is alsof jullie elkaar al jaren kennen, al het contact gaat zo gemakkelijk, jullie lijken overal hetzelfde over te denken. Deze soulmates leren je vertrouwen te hebben en te geloven in jezelf. Deze mensen kom je alleen tegen als je helemaal jezelf bent. Een vriendschap met een soulmate zoals deze duurt voor altijd. Ook al zie je elkaar niet vaak, hou toch contact, want dit soort vriendschappen zijn cruciaal om het beste in jezelf naar boven te halen.

Karmische soulmates


Een vriendschap met een karmische soulmate betekent dat je een hele diepe band hebt met elkaar. Soms is deze band pijnlijk. Je moet af en toe je trots inslikken om verder te kunnen met deze relatie. Karmische soulmates zijn net tweelingen; ze voelen elkaars pijn en ongemakken. Als je op het positieve focust, krijg je ook positiviteit terug. Jullie moeten samen kijken naar wat het beste is voor jullie twee.

Vind jouw vlam


Er bestaat ook nog zoiets als een ‘dubbele vlam’. Twee vlammende karakters werken samen om grenzen te doorbreken. Jullie kunnen urenlang praten, vullen elkaar aan, denken vaak hetzelfde en lijken voor elkaar gemaakt te zijn. Als je bij deze persoon bent, voel je je pas compleet. Als je een relatie hebt met zo’n vlam, is het lastig om deze te breken. Het voelt alsof je elkaar al heel lang kent en het liefste wil je nooit zonder deze persoon zijn. Eerlijkheid is ook erg belangrijk in deze relatie.

Tekst: Sanne van Bortel


Beste datingapps in Nederland


Het trouwseizoen is weer achter de rug, maar mocht je nog geen trouwmateriaal zijn tegengekomen op de bruiloften die je hebt gevierd, dan zijn deze datingapps misschien wel iets voor jou. Soms kan de liefde een duwtje in de goede richting gebruiken... LEES MEER...


Volgens je sterrenbeeld trouw je deze man


Vraag je je wel eens af welke man de sterren voor je in gedachten hebben? Jouw sterrenbeeld kan je veel vertellen over het karakter van de man waarmee je waarschijnlijk gaat trouwen en welke goed bij jouw karakter past. LEES MEER...


Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation