Relatieboost nodig? Ga op een mannenweekend

Voor zowel vrouwen als mannen is het goed om af en toe iets met alleen de jongens te doen. Dat wordt steeds lastiger naarmate iedereen zich aan het settelen is. Iedereen weet: continu bij elkaar op de lip zitten is niet gezond. Boek af en toe een mannenweekend en houd daarmee je relatie gezond!

Relatieboost nodig? Ga op een mannenweekend

Wintersport met vriendengroep


Iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig, daar zijn mannen niet anders in dan vrouwen. Veel mannen gaan graag een avondje poolen of een biertje drinken met hun beste kameraden. Samen een spannende voetbalwedstrijd kijken helpt ook mee om te ontspannen. Een weekendje of weekje weg met ‘alleen de kerels’ is echter het beste middel om de batterij eens flink op te laden. Mannen kletsen over het algemeen niet zo als vrouwen dat doen en daarom is een sportieve week vaak geweldig voor mannen die even uit de sleur weg willen. Boek bijvoorbeeld een weekje wintersport met de kerels waar je zowel kunt skiën als après-skiën!

Relatieboost nodig? Ga op een mannenweekend

Bierfest met de mannen


Niet veel behoefte aan sportieve activiteiten? Vertrek naar een land met veel lekkere biertjes, zoals België, of ga eens naar een heus bierfest. Dat is toch wel iets dat je een keer meegemaakt moet hebben en dat kan perfect met de vriendengroep. Dat hoeft niet te betekenen dat elke dag een zuipdag wordt, je kunt ook neerstrijken in een gezellig café en rustig genieten van een biertje. Installeer de app ‘Untappd’ en vink een aantal biertjes af die hoog scoren.

Relatieboost nodig? Ga op een mannenweekend
Fotocredit: Nina Alizada | Shutterstock.com

Mannenweekend met oorlogszaken


Gek op geschiedenis en alles wat met de oorlog te maken heeft? Bezoek met je vriendengroep enkele belangrijke plekken of musea uit de oorlog. De kans is groot dat je vriendin of vrouw dit niet erg interessant vindt, het is daarom ideaal om met de kerels samen te doen. In Normandië is ontzettend veel uit de oorlog te vinden. Met zo’n tripje kan je niet alleen ontspannen en tijd doorbrengen met je vrienden, je leert ook nog eens wat. Na afloop van de trip heb je veel te vertellen aan je partner en ben je weer helemaal opgepept en vol energie. Af en toe eens wat anders dan de normale gang van zaken houdt elke relatie gezond!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation