Rederij trip bruiloft

Zijn jullie dat typische stelletje dat van boten en water houdt, vaak sportief of recreatief vaart en ook met slecht weer het strand bezoeken? Dan vinden jullie het vast wel een leuk idee om tijdens jullie bruiloft gebruik te maken van een rederij trip.


Wat moet je voorstellen bij een rederij trip? Een romantische en luxe minicruise over het water richting jullie trouwplekje. Of je trouwt op het water tijdens de rederij trip. Alles kan…

Romantisch tochtje


Op jullie bruiloft zullen jullie natuurlijk al de hele dag smoorverliefd zijn en op een roze wolk zitten. Een rederij trip maakt het dan nog veel romantischer! Je kunt ervoor kiezen om een rederij trip met z’n tweetjes te nemen of je neemt gewoon de hele bups mee en zorgt ervoor dat alle gasten een geweldig leuke rederij trip meemaken.


Het voegt een extra dimensie toe aan de bruiloft en zorgt voor een speciaal effect. Wedden dat jullie gasten nog erg lang zullen napraten over de rederij trip? Leuk voor jong en oud. Dankzij de service op de rederij trip kan iedereen mee, ook de gasten die misschien slecht ter been zijn. En je kunt altijd je wensen van tevoren doorgeven, dan zorgt het personeel ervoor dat jullie en je gasten alles aan boord hebben wat jullie nodig hebben en zelfs nog meer. Voor een rederij trip op een bruiloft bestaan er speciaal aangeklede boten. Niet all on board, maar alles aan boord. Wanneer jij contact opneemt met een bedrijf of professional voor een rederij trip, zal de professional of het bedrijf ervoor zorgen dat alles aan boord is voor een superluxe, fijn en romantisch tripje op het water.

Ook lekkere hapjes en drankjes worden geregeld. Zo hoeven jullie gasten niks te missen terwijl ze genieten van het prachtige uitzicht op het water.

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation