Een vrijgezellenfeest voor vrouwen! Welke stad zet jij op stelten?

Ladies Night is een vaste traditie geworden voorafgaand aan een bruiloft. De invulling ervan verschilt van bruid tot bruid. Je kunt van alles verzinnen, maar de grootste kans op een onvergetelijke belevenis is met zijn allen de stad induiken. Jij als aanstaande bruid krijgt wat maffe kledingstukken cq attributen aangemeten en gaan met die banaan! Waar nemen jouw vriendinnen jou mee naartoe op je laatste stapavond als single?

Lekker los gaan in Mokum


Amsterdam is de onbetwiste hoofdstad van de vrijgezellenavond. Als je in de grachtengordel rondloopt, kom je de ene uitbundige groep na de andere tegen. Dat is ook niet zo gek. De straten, stegen en pleintjes van Mokum zijn voor een groot deel ingericht op feest en vertier. Coffeeshops, kroegen, discotheken, maar ook eettentjes, vind je op de hoek van vrijwel elke straat. Daarmee vertel ik geloof ik niets nieuws. Een ander aspect dat bijdraagt aan een niet te voorspellen avond (en nacht), is de aanwezigheid van de vele toeristen. Zij zijn - net als jij en je vriendinnen - lekker los, en uit op fun en avontuur. Daar gaat nog lang over nagepraat worden!

Het Manhattan aan de Maas


Rotterdam is de andere metropool van ons land waar het nachtleven nooit saai is. Rotterdammers zijn anders dan Amsterdammers. Bovendien zijn er bij een vrijgezellenfeest in Rotterdam minder toeristen om de nachtclubs te bevolken dan in de hoofdstad. Toch is het altijd levendig in de uitgaansgebieden rond het Stadhuisplein en de Witte de Withstraat. Men spreekt niet voor niets van Het Manhattan aan de Maas.

De organisatie uitbesteden


Als je zelf niet direct inspiratie hebt om een Ladies Night te organiseren, kun je het uitbesteden. Een geregeld arrangement biedt wat meer structuur aan het uitstapje en je bespaart er misschien ook wat geld mee. De gezelligheid zal het in ieder geval niet in de weg staan. Als jij en je vriendinnen eenmaal in de feeststemming zijn, is er weinig dat jullie kan stoppen, toch?

Er gaat niets boven de kleine uurtjes


Andere geheide toppers zijn de studentensteden Utrecht en Groningen. Door hun jonge populatie en grote verscheidenheid aan horeca-gelegenheden, is er elke avond van de week iets te beleven. Tot in de kleine uurtjes gaat er niets boven Groningen. Al heeft het op Utrecht natuurlijk zijn relatief geïsoleerde ligging tegen. Het Hart van Nederland is immers door al je vriendinnen makkelijk te bereizen, ongeacht welke windrichting ze uitgevlogen zijn. De Bachelor Party overtreffen

Ook in Utrecht luid je - zonder hard je best te hoeven doen - dansend, zingend en flirtend je vrijgezellentijd uit. Jouw Ladies Night moet immers de Bachelor Party van de bruidegom overtreffen in gekkigheid en gezelligheid. Het is in ieder geval geen straf om dat doel met zijn allen na te streven!
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation