Altijd doen: kussen voor de seks

Wist je dat kussen net zo belangrijk voor je relatie is als seks? Het maakt dat je je goed en sexy voelt, en is dus belangrijk voor je relatie!
kussen voor de sex

Verbondenheid door kussen


Door te kussen ben je intiem met elkaar en het brengt je letterlijk en figuurlijk dichtbij elkaar. Door elkaar regelmatig te kussen hou je een sterke verbondenheid met elkaar.

kussen voor sex

Kussen voor de seks


Een lekkere kus kan het vuurtje in je aanwakkeren en het zorgt dat jij je sexy voelt. Daarom is kussen zeker een goede vorm van voorspel! Waardoor het komt dat je het warm krijgt van een heerlijke kus? Het zorgt voor een reactie in je lichaam. Oxytocine, het stofje dat ook vrijkomt als je verliefd wordt, wordt niet voor niets het knuffelhormoon genoemd. Door te kussen voel je je lekker. En het doet je misschien ook wel herinneren aan die begintijd van jullie relatie, toen jullie elkaar voortdurend kusten.

kussen voor de sex

Quality time


Uitgebreid de tijd nemen om elkaar te kussen betekent ook oprechte aandacht voor elkaar. Even niet bezig zijn met de drukke dag, maar quality time. Dat doet je relatie altijd goed!
Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation