Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Inspiratie opdoen voor je huwelijksdag

Jullie gaan trouwen en het voelt alsof jullie op een roze wolk zitten. Lekker mijmeren over hoe jullie mooiste dag eruit zal gaan zien.  Er zijn inmiddels veel manieren om inspiratie op te doen zoals Pinterest waar je op thema kunt zoeken naar leuke ideeën. Je kunt ook bruidsbeurzen bezoeken. Er zijn verschillende bruidsbeurzen grootschalig maar ook kleinschalig die vaak dicht bij huis zijn. Je zou niets liever willen dan ze allemaal af te gaan maar vaak ontbreekt je daarvoor de tijd. Kijk op de website van de trouwbeurzen welke leveranciers er staan dan kun je voor jezelf beslissen welke interessant voor je is.

Geen tijd om op zoek te gaan naar leuke dingen

Ontbreekt het je aan de tijd om op zoek te gaan naar ideeën dan kun je ook een weddingplanner inschakelen. Een weddingplanner ziet vaak vele mogelijkheden die jij nog niet ziet. Soms zijn het kleine dingen die net een eenheid maken van een aantal losse ideeën die je hebt. Een brainstormavond kan je al heel er goed op weg helpen. Naast leuke ideeën kennen wij als weddingplanners ook een hoop leveranciers dus dat scheelt je een hoop zoek werk.

Weinig budget voor styling

Ook bij weinig budget kun je een fantastische dag creëren. Soms zijn er dingen die je zelf kunt maken of die je kunt huren. Een weddingplanner kan je ook helpen met de aankleding. Voor zowel het bedenken als het plaatsen ervan op je trouwdag. Denk bij de aankleding bijvoorbeeld aan een kleur die je op je de uitnodiging ook terug laat komen in accessoires, een loper, de bloemen, bogen ed. maar ook aan de verlichting. Kleine dingen kunnen een groot verschil maken!

Laatste weken op en top toeleven naar je trouwdag

Van veel bruidsparen hoor ik achteraf hoeveel stress ze nog hebben gehad in de laatste weken voor hun bruiloft. Alle afspraken checken, leveranciers nabellen. Er waren zelfs bruidsparen die de avond voor hun huwelijk nog dingen aan het regelen waren zoals het maken van de 'giveaways' of het doornemen van de indeling in de trouwzaal met hun ceremoniemeester.

Genieten

Mijn motto is dat je de laatste weken heerlijk moet kunnen toeleven naar de mooiste dag van je leven. Als professioneel ceremoniemeester check ik alle afspraken met de leveranciers en zorg ik dat alles ruim op tijd geregeld is zodat je alleen nog maar op de dag zelf ja hoeft te zeggen. Kortom een weddingplanner is op verschillende momenten in te schakelen. Het is jullie trouwdag maar daar kun je soms wat hulp bij gebruiken! All you have to do is just say yes! Henriëtte Hoots, Just Say Yes Weddingplanning
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation