Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Beleving op Bruiloft.nl

Een tijd geleden alweer is de nieuwe website van Bruiloft.nl live gegaan. Een website voor bruidsparen èn professionals uit de trouwbranche vol informatie, inspiratie, tips en adviezen. De laatste maanden werd achter de schermen hard gewerkt aan de verbetering en perfectionering van de website. Een ontwikkeling die nog steeds gaande is!

We gaan nu een stap verder. Was de site in de eerste instantie vooral informerend en inspirerend, we willen vanaf nu meer interactie: we gaan bloggen! Trouwprofessionals krijgen een podium om hun verhaal, hun passie, te vertellen. Beleving!

De Bruidstaart : van traditioneel tot trendy

De aftrap


Aan mij de eer om het spits af te bijten met deze eerste blog voor Bruiloft.nl. Vanuit mijn rol als weddingplanner en styliste schrijf sinds een paar maanden met bijzonder veel plezier voor Bruiloft.nl en ben ik mij, weer vanuit een hele andere invalshoek dan ik gewend was, gaan verdiepen in de boeiende wereld die trouwen heet.

Samenwerken voor het beste resultaat


Net als vele andere professionals in de trouwbranche wil ik maar één ding: organiseren, vormgeven, stileren, creëren èn samenwerken om een bruidspaar de allermooiste dag van hun leven te geven en samenwerken. Want zo zie ik het. Een bruiloft organiseer je nooit alleen, dit doe je altijd samen met anderen. Een blind vertrouwen in elkaar is dan ook de basis voor een goede samenwerking.

Bruiloft.nl is op zoek naar jouw verhaal!


En omdat wij zo benieuwd zijn naar de verhalen en ervaringen van anderen, zijn wij op zoek. Ben jij ook als professional werkzaam in de trouwbranche en wil je graag over jouw bedrijf en passie vertellen, ervaringen delen, inspireren, informeren en op gezette tijden bloggen? Neem dan contact op met de redactie via info@bruiloft.nl en wie weet staat jouw blog binnenkort op deze website!

Marion van Zutphen,  Otherwize, Weddings & Styling
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation