Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De meest bijzondere dag is voor velen hun huwelijksdag

Trouwen doe je natuurlijk het liefst zoals je zelf graag wil. Toch kiezen veel paren al snel voor een officiële trouwlocatie in de buurt, terwijl je op veel meer hippe plekken een persoonlijke ceremonie kunt houden.

Héél zorgvuldig wordt er voor de allermooiste trouwjurk, een goede fotograaf en een paar prachtige ringen gekozen. Eén van de belangrijkste momenten van de dag, het geven van het jawoord, wordt tijdens de voorbereiding nog wel eens vergeten. Gelukkig kiezen aanstaande bruidsparen tegenwoordig steeds bewuster voor een ceremonie op maat, voltrokken door een zelfstandig trouwambtenaar.

De passie van een zelfstandig trouwambtenaar

De passie van een zelfstandig trouwambtenaar om het bruidspaar een onvergetelijke ceremonie te verzorgen is enorm groot. De vrolijke gezichten, een bruidspaar met een eigen verhaal, soms met een lach en een traan. Dat is de reden waarom De Meest Bijzondere Dag is ontstaan. Het geeft zoveel voldoening om een bruidspaar echt blij te kunnen maken.

Swingende opening trouwceremonie

Een speciale herinnering voor mij is wel het in het echt verbinden van twee hele gezellige homo’s. Via De Meest Bijzondere Dag hebben zij elkaar het jawoord gegeven in een mooi, oud klooster met een formele uitstraling. Het bijzondere aan deze ceremonie was vooral dat de klassieke ambiance in een geweldig contrast stond met de swingende dansers die het kapel binnen kwamen en de ceremonie letterlijk opende. Er was meteen ontlading...héérlijk!!

Intense en intieme huwelijksvoltrekking

Het huwelijk werd eerder gepland dan aanvankelijk de bedoeling was, opdat de ouders er allemaal met zekerheid bij konden zijn. Ook had het stel nogal wat vervelende ervaringen achter de rug. Het samenzijn met alle dierbaren was hierdoor extra intens en intiem, ondanks de enorme ruimte van de  authentieke kapel.

Het bruidspaar heeft, onder begeleiding van fantastische live muziek, hartverwarmende trouwgeloftes uitgesproken en elkaar het jawoord gegeven. Symbolisch werden de gasten ook betrokken in de ceremonie en heeft iedereen zijn steentje bij kunnen dragen. Dat geeft een extra warm gevoel.

Een onvergetelijk feest

En last but nog least werd er na een heerlijk diner in kleine, intieme kring ‘s avonds een groot swingend feest gehouden met een te gekke travestiet als entertainer! Het is een onvergetelijke en geweldige dag geworden voor het bruidspaar én alle gasten.

Gelukkig maar, want niet veel later stierf een van hun ouders … Het huwelijksfeest was dus echt net op tijd goed gepland!

Alle tijd voor een persoonlijke ceremonie

Voor alle partijen is het zeker een toegevoegde waarde om gelijk in het begin stadium contact te leggen met een zelfstandig trouwambtenaar. Als zelfstandig trouwambtenaar neem je echt de tijd voor het bruidspaar om er samen een persoonlijke en onvergetelijke ceremonie van te maken. Ik wens alle bruidsparen veel succes met de voorbereidingen en een onbezorgde trouwdag toe met een passende trouwplechtigheid.

Zonnige groet, Allison Esman, De Meest Bijzondere Dag

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation