Rederij in Overijssel

Inspirerend en super romantisch

Nederland is een echt waterland. Geen wonder dus dat veel bruidsparen voor het ruime sop kiezen en elkaar het jawoord op het water willen geven. Op en top romantiek in een schitterende omgeving. 

Tegenwoordig zijn er steeds meer officiële bijzondere trouwlocaties, zo ook een steeds groter aanbod van unieke trouwlocaties op of aan het water. 

Rederijen
Het kan helemaal geregeld worden zoals je het zelf wilt. Diverse rederijen bieden verschillende mogelijkheden en aantrekkelijke arrangementen om te trouwen op het water. Zo kun je kiezen uit het varen op de Friese meren, op het IJsselmeer, over de mooie Vecht, noem maar op!

Nederland, waterland
Ons land beschikt over ontelbare kanalen, rivieren, beken en meren, ideaal om te trouwen op het water. De een nog mooier dan de ander. Kies je daar een mooi schip bij en zorg je ervoor dat het jullie gasten onderweg aan niets ontbreekt, dan beleven jullie een fantastische trouwdag!

Bijzondere gasten
Trouwen op het water betekent wel dat je met een aantal groepen mensen rekening moet houden. Bijvoorbeeld met mensen die zeeziek kunnen worden (op het IJsselmeer wil het bijvoorbeeld nog wel eens spoken!). En met mensen die al wat ouder of slecht ter been zijn. Hoewel de meeste rederijen ook daarvoor oplossingen bieden.

Zijn er kleine kinderen op de bruiloft? Dan moet je hier zeker rekening mee houden! Denk alleen al aan de veiligheid als ze op het dek spelen.

Wow, wat een enorme keuze in boten!
Wat boten en schepen betreft is er volop keuze. Van klein tot groot, keuze genoeg! Van rondvaartboten tot grote zeilschepen. Van fraaie klassieke motorboten tot mooie jachten. Voor velen geeft trouwen op het water een extra dimensie aan het huwelijksfeest en tevens een onvergetelijke ervaring!

Hieronder laten we zien wat de mogelijkheden zijn. Kijk voor meer inspiratie, tips en adviezen naar de website van de professionals. Zij nemen je mee op reis is de wereld van de rederijen!

lees verder
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation