Welke trouwring past bij jouw hand?

Wat zegt je ringvinger over jouw persoonlijkheid? Belangrijker: welke trouwring pronkt het beste aan jouw ringvinger? Als je op zoek bent naar de perfecte ring en je twijfelt nog over materialen en kleuren, dan kan dit artikel je verder helpen!

Trouwringen voor lange ringvingers


Mensen met langere ringvingers dan de wijsvingers hebben een prachtige verschijning. Ze zijn aantrekkelijk om te zien en iedereen is gecharmeerd door ze. Ze kunnen goed beslissingen maken en een risico lopen is geen probleem. Vaak zijn deze mensen van beroep militair of ingenieur en ze zijn de beste in het oplossen van puzzels. Vaak verdienen ze boven modaal. Een zelfverzekerd persoon die weet wat ze wil. Ze is dol op mooie spulletjes en aan haar vinger zou een witgouden of platinum ring niet misstaan.

Trouwringen voor korte ringvingers


Is jouw ringvinger korter dan je wijsvinger? Dan ben je waarschijnlijk zelfverzekerd. Je houdt van je vrije tijd en wordt niet graag gestoord. Als je een week alleen bent, vind je dat prima. In relaties zet je niet vaak de eerste stap, maar je waardeert de liefde en de aandacht die je krijgt. Je hebt een niet-veeleisend karakter en bent mild. Een zilveren ring zou het mooiste bij jou passen.

Trouwringen voor even lange ringvingers


Ringvingers die even lang zijn als wijsvingers wijzen op een zacht karakter. Mensen met dit karakter voelen zich oncomfortabel wanneer ze zich in een conflict bevinden en zijn van nature erg vredig en liefdevol. Een klassieke persoonlijkheid met een warm karakter. Je bent georganiseerd en probeert met iedereen goed op te schieten. Je bent trouw in een relatie, zorgzaam en teder. Diegene die een relatie met jou heeft, zal veel liefde en genegenheid ontvangen. Goud of rose goud staat jou heel erg goed. Probeer een ring te vinden die jouw persoonlijkheid weergeeft.

Lange- korte- en even lange ringvingerSanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation