Unieke trouwringen laten maken

Een trouwring is een item waarvan veel mensen graag willen dat hij uniek is, maar als je er eentje koopt bij de juwelier, hoe uniek is het ontwerp dan? En betekent een hoge prijs dat de ring exclusiever is? Bekijk deze unieke trouwringen en laat je inspireren!

Trouwringen uitzoeken of laten maken?


Als je op zoek gaat naar een trouwring of een verlovingsring, is de kans groot dat je iets ‘unieks’ wil hebben. Jouw liefje verdient natuurlijk only the best, of in elk geval iets dat écht bij hem of haar past. In beide gevallen kan je je hart ophalen bij de edelsmid. Deze trouwringen-pro heeft al heel veel ontwerpen klaarliggen die je kunt bekijken, maar het mooiste is dat je volledig vrij bent om een eigen ontwerp te maken. De mogelijkheden zijn daarbij eindeloos en je zit dus niet vast aan de ontwerpen die in de vitrine liggen. Een trouwring uitzoeken bij de juwelier is wel een stuk gemakkelijker. Je wijst er één aan, past ‘m, betaalt en je kunt de ring direct meenemen. Dat maakt een bezoekje aan de edelsmid ook direct een stuk persoonlijker; je ontwerpt de ring, geheel naar eigen smaak, dan wordt ‘ie gesmeed, je ziet ‘m in het echt, wauw! Dat is precies wat je in gedachten had.

Edelsmid bezoeken


Wil je een échte unieke trouwring, bezoek dan een edelsmid. Klinkt duur, zou je denken, maar de kosten vallen vaak heel erg mee. Dit bespreek je natuurlijk van tevoren en hangt sterk af van je wensen. Een uniek design hoeft echter niet duur te zijn. Het zijn de materialen en stenen die je wenst die het duur maken. Natuurlijk kost een heel ingewikkeld design veel manuren, wat het ook duurder maakt. Bekijk edelsmids op onze website, maak een afspraak en bekijk de opties voor een one of a kind trouwring!

Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation