Trouwringen online kopen is steeds gebruikelijker

Trouwringen staan voor de unieke band tussen twee mensen die de eeuwige liefde bezegelen. Daarom is het waarschijnlijk één van de, zo niet hét meest bijzondere juweel dat je ooit koopt. Tegenwoordig kan dat ook gewoon online!

Setje trouwringen


Je kunt trouwringen als set kopen, zodat je beiden een ring draagt die precies bij elkaar past. De ring voor de mannen is vaak wat robuuster terwijl die van de vrouw eerder één of meerdere edelsteentjes erin heeft verwerkt.

Allebei een eigen trouwring


Maar het is ook steeds normaler dat jullie beiden een eigen ring uitzoeken. Logisch ook, je bent uniek en hebt een eigen smaak: waarom zou je dat niet laten zien in je ring? Er is meer ruimte voor het individu binnen het huwelijk; je maakt je eigen keuzes en een trouwring die helemaal jouw smaak is, past daar bij. Zo hoef je beiden geen concessies te doen aan smaak en stijl. Geen compromissen, geen gekibbel over dé ring: je kiest gewoon wat jij het mooiste vindt.


Vind jouw trouwring online bij Trouwen.nl | Trouwringen

Surf lekker rond


Ontwerp je eigen ring, zoek er eentje samen uit bij de juwelier of snuffel online rond. Je hoeft er tegenwoordig niet eens meer de deur voor uit. Dus nestel je samen op de bank met een lekkere kop koffie erbij en surf rond voor jullie droomtrouwringen!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation