Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Hoe je een huwelijksaanzoek kan zien aankomen

Sommige bruidjes zagen het aanzoek van mijlenver aankomen. Hun liefje plande ineens een verrassingsweekendje, terwijl ze normaal nooit iets plannen of ineens is er een dure fles champagne gekocht. De mannen probeerden er een verrassing van te maken, maar de vrouwen hadden het al lang door!

Speciale uitgaven

Als er een aanzoek zit aan te komen, kan je het meestal zien aankomen door aparte uitgaven. Is er ineens een dure fles champagne gekocht of heeft je vriend een weekendje weg geboekt waarvan je gewoon weet dat het specialer is dan de andere weekendjes weg die je samen hebt? Houd er dan maar rekening mee dat dit misschien wel het moment is waarop je ten huwelijk wordt gevraagd. Aaaah!


Lees ook Een boel ideeën om een huwelijksaanzoek te doen


Niet echt een verrassing

In enkele gevallen is het aanzoek niet echt een verrassing meer. Bijvoorbeeld wanneer je hubby to be domweg aan je vraagt wanneer een aanzoek goed uit zou komen of wanneer je het heel romantisch zou vinden om gevraagd te worden. Zo ging Brenda samen met haar man ringen shoppen en haar man vroeg wanneer hij haar dan zou vragen. Enkele dagen later waren ze verloofd. Nog steeds leuk, natuurlijk!

Contact met de juwelier of edelsmid

Een tip voor de mannen die een ring online kopen: zorg dat je niet automatisch op een mailinglijst staat van de betreffende juwelier. Zo kwam Julie erachter dat haar man een verlovingsring had gekocht: ze ontvingen ineens reclame van een juwelier. Ze heeft niks gezegd, maar het wachten op het aanzoek was echt een kwelling. Ook Lisa zag e-mails voorbij komen tussen de juwelier en haar man. Ze had het eigenlijk niet mogen lezen, maar kon haar nieuwsgierigheid niet bedwingen. Ze wist wanneer de ring ongeveer zou aankomen en ja hoor, rond die tijd regelde haar man een mooi restaurant. Na een romantische wandeling in het park ging hij op één knie en vroeg hij haar ten huwelijk. Lisa zag het aankomen, maar was toch erg verrast en natuurlijk dolgelukkig. Zag jij het aanzoek aankomen?


Ga naar Trouwringen Professionals voor de mooiste verlovingsringen


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation