Deze stelletjes zijn dit weekend verloofd!

Het is heerlijk om te kijken naar verlovingsselfies van stelletjes die zich net hebben verloofd. De liefde en het geluk straalt van hun gezichten. Soms wordt er een traantje weggepinkt. Sommigen doen een professionele verlovingsshoot en anderen schieten even snel een selfie. Wat zou jij doen?

Verlovingsselfies


Zo’n aanzoek is natuurlijk best bijzonder. Je kiest een mooie plek uit, kleedt je mooi aan, zorgt ervoor dat je goed eruit ziet, de sfeer moet liefdevol en romantisch zijn. Best een hoop om je druk over te maken! Als dan het aanzoek is gelukt en ze heeft ja gezegd, dan krijg je super cute foto’s zoals hieronder. En natuurlijk wordt de prachtige ring even flink in de spotlights gezet!

Love is in the air


Als je na deze foto’s nog niet de liefde in de lucht kunt voelen, zwijmel dan verder op Instagram, waar het wemelt van de schattige verlovingsfoto’s. Bovendien kun je lekker veel inspiratie opdoen (of nou ja, je liefje dan) voor je eigen aanzoek. Zwijmel samen met je partner weg bij alle foto’s van andere stelletjes die verloofd zijn of een aanzoek doen. De mooiste plekken en ideeën komen voorbij, dus doe er je voordeel mee!

Foto van de verloving


Een puntje dat je moet tackelen is: hoe ga je een foto maken van het aanzoek? Op het moment dat je een aanzoek doet, is het meestal op een moment dat je even alleen bent met je partner. Iemand meenemen die foto’s maakt kan soms een beetje awkward voelen. Tenzij je natuurlijk het aanzoek doet op een publieke plek, dan kun je altijd iemand vragen een foto te maken (en dan moet je er maar op vertrouwen dat het een mooie foto wordt). Als dat niet het geval is, kun je altijd het aanzoekmoment nog een keertje naspelen. Dat vindt je partner vast helemaal niet erg!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation