Senzaa by Alfreds Hier ben je op dé landelijke trouwlocatie van de regio

5 (6 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Cornelis Geellaan 43
2406 JE Alphen aan den Rijn

Deze prachtige landelijke locatie midden in het groen laat de romantiek opbloeien en straalt één en al sfeer uit. Vier hier jouw complete huwelijksdag! Trouw in onze prachtige serre die zich midden in het Park Rijnstroom bevindt. Een officiële trouwlocatie waar je zowel binnen in onze adembenemende ruimtes als buiten op het terras onder de safaritent jullie onvergetelijke dag kunnen realiseren.

Laat je verrassen en inspireren door onze creativiteit en gastvrijheid. Geniet van jullie onvergetelijke dag op deze droomlocatie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons en wij kijken samen met u hoe we deze bijzondere dag invullen en u samen met familie en vrienden kunt genieten. U kunt natuurlijk ook eerst langskomen voor een rondleiding en kennismaking bij Senzaa.

Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Cynthia

Op 03 sep 2020

Wij gaan binnenkort in Alphen ad Rijn wonen en deze locatie wordt onze locatie voor feestjes, lunch, diner en andere activiteiten. Gewoon geweldig!

Maris

Op 09 jul 2020

Onlangs heerlijk geluncht op onze trouwlocatie die ons altijd weer weet te verrassen. Dit maal met het geweldige Ibiza terras. Super relaxte sfeer. Wel jammer dat onze favo ober met de baard er niet meer werkt.

Wendy

Op 09 jul 2020

Wij hebben hier onlangs onze bruiloft gevierd en we hebben een onvergetelijke dag gehad! In de voorbereiding voelden wij ons echt begrepen en 'speciaal' (geen nummer zoals wij hebben ervaren bij andere locaties). Veel was mogelijk en er werd goed meegedacht. Op de dag zelf is ook alles supergoed verlopen. De medewerkers lopen met een echte glimlach rond om je te bedienen, niets is teveel. Het eten is heerlijk, de locatie erg fijn (binnen en buiten). Wij zijn normaal erg kritisch ;), maar wij kunnen geen verbeterpunten bedenken. Een aanrader!

Denise

Op 07 jul 2020

Een fantastische plek voor het organiseren van een event. De locatie is erg sfeervol en de service liefdevol en tot in de puntjes verzorgd.

Pieter en Sietske

Op 10 jul 2019

We zijn uitstekend geholpen met alle voorbereidingen en details. Op de dag zelf bleek alles exact te zijn zoals we het ons hadden voorgesteld. De service was super, het eten was heerlijk, de decoratie precies zoals we wilden. Een absolute aanrader voor alle toekomstige bruidsparen.

Samantha

Op 12 jun 2018

Op 1 juli zijn wij bij Alfreds in het huwelijksbootje gestapt, het was een geweldige dag!! De aanloop naar onze dag was snel geregeld met goede service we hebben veel bel en mail verkeer gehad. Jammer vond ik dat wij al die tijd contact hadden met 1 persoon en die er helaas niet bij was. (Logisch je kan niet overal bij zijn maar dit wisten wij niet en zagen dit op de dag zelf toen was het even zoeken bij wie moet je zijn maar alles is goed gekomen!) Alfred's is een mooie locatie om te trouwen vooral omdat je het niet verwacht als je door de woonwijk rijd. Eenmaal bij Alfreds heb je een mooi park met fontein, bruggetje kortom Alfreds had alles wat ons plaatje compleet maakte. Wij zijn op locatie getrouwd, gedineerd en gefeest! Ik zou Alfreds zeker aanraden!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation