Zoek je een romantisch hotel?

Veel landen staan bekend om passie, liefde, romantiek en warmte. Mede om die reden zijn er talloze hotels te vinden in het buitenland. Maar hoe romantisch is Nederland eigenlijk? Kijk hier voor meer Hotels in Nederland.

Allerlei soorten romantiek


Nederland is super romantisch, al lijkt dat niet altijd zo op het eerste gezicht. Vooral vanwege alle culturele invloeden bestaan er veel verschillende soorten romantiek. We zien invloeden uit Spanje, Italië en vele andere landen terug in de manieren waarop wij onze liefde willen uiten. Ook in een romantisch hotel komen vaak verschillende invloeden samen.


Zo kun je in het ene romantisch hotel genieten van heerlijke hapjes met de privacy van een eigen suite, waar de bloemblaadjes je de weg laten zien van de deur naar het bed of het bad en waar de champagne klaar staat om ontkurkt te worden. Er liggen chocolaatjes op het bed en het bad is al volgelopen met heerlijk stomend heet water. Er klinkt zelfs een muziekje op de achtergrond… Dat is een super romantisch hotel, waar jullie compleet in de watten gelegd worden. De roomservice staat uiteraard altijd voor jullie klaar, mocht er toch nog iets zijn dat jullie missen.

Modern chique


Sommige verliefde paartjes houden echter niet zo van de bloemblaadjes, de chocolade, de geuren en een muziekje. Zij zien liever een romantisch hotel met veel luxe, een strak opgemaakt bed en een champagnefles op de tafel. Een romantisch hotel kan overdrijven in de stimulatie van de romantiek en er alles aan doen om de sfeer te zetten, of ze kunnen zorgen voor optimale luxe zodat de romantiek vanzelf wel komt. Daarom zal een romantisch hotel vaak verschillende kamers hebben, variërend in luxe en in voorzieningen. Uiteraard kun je altijd een voorkeur doorgeven – bijvoorbeeld de aanwezigheid van een schaaltje aardbeien met slagroom… Alles kan! Een ultiem romantisch hotel zorgt ervoor dat jouw wensen behartigd worden en dat jullie optimaal van elkaar kunnen genieten.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation