Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Verwen jezelf met een pedicure voor de bruiloft

Onze voeten zijn misschien wel het meest vergeten lichaamsdeel van ons hele lichaam. We verwennen ze niet zo vaak met bijvoorbeeld een pedicure of voetenbadje, terwijl ze elke dag voor ons werken en zorgen dat we overal komen waar we willen zijn. Een fijne pedicure mag daarom best eens gedaan worden, vooral vlak voor de bruiloft!

Pedicure voor hem & haar


Ja mannen, ook jullie kunnen gerust meegaan naar de pedicure. Niets is lekkerder dan een voetenmassage die vaak bij de pedicure in zit. Goed verzorgde voeten zijn belangrijk voor ons dagelijks leven. De bruid zal waarschijnlijk niet haar meest comfortabele schoenen dragen op de bruiloft en we zien ook niet vaak gesloten schoenen onder de jurk. Vooral in de zomer zullen er open schoenen aanwezig zijn, des te meer reden voor een lekkere pedicure! Een pedicure doet je voeten laten stralen. Ze voelen zacht aan en zien er mooi uit.

Pedicure behandeling


Bij de behandeling bij een pedicure hoort een analyse van de huid en nagels van je voeten. Tijdens de pedicure wordt overtollig eelt weggehaald en worden likdoorns verwijdert. Je teennagels worden zorgvuldig geknipt en gepolijst en je krijgt ook nog een ontspannende massage. Vaak worden je voeten ook ingewreven met een speciale voetencrème, waardoor je voeten heel zacht aan zullen voelen. Je kunt bij een pedicure ook je nagels mooi laten lakken. Dat staat wel zo mooi als je open schoenen draagt op je bruiloft, want het is zeker dat ook daar foto’s van gemaakt zullen worden. Vooral als de nagellak op je tenen matcht met de nagellak op je vingernagels staat het super mooi en verzorgd. Ga ook voor een tot in de puntjes verzorgd uiterlijk met een heerlijke pedicure!

Zelf je voeten doen?


Een pedicure kun je niet zelf doen, want de persoon achter de pedicure heeft een professionele blik op je voeten. Ze hebben een opleiding of cursus gevolgd voor het vak. Er zijn echter wel een aantal zaken die je, naast een pedicure bezoeken met een diploma, kunt doen om je voeten in een goede conditie te houden. Ten eerste moet je elke dag je voeten zonder zeep wassen en ook heel erg goed afdrogen, vooral tussen de tenen. Gebruik een voetencrème om de huid soepel en fris te houden. Knip geen hoekjes van je teennagels af, alleen recht afknippen. Doe dagelijks (of een paar keer per week) voetenoefeningen. Draag zoveel mogelijk leren schoenen die goed passen en sokken zonder naden van natuurlijk materiaal, zoals wol of katoen. Verwissel elke dag je sokken voor schone sokken en bezoek tenslotte natuurlijk regelmatig een pedicure met een erkend diploma! Wil je professionals bekijken? klik hier

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation