Landgoed Westerlee Unieke en officiële trouwlocatie

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Landgoed Westerlee Vraag informatie aan
Hoofdweg 67
9678 PH Westerlee

Welkom

Voor een bijzondere romantische gelegenheid als jullie huwelijk kiezen jullie natuurlijk een zeer speciale locatie. De monumentale herenboerderij op Landgoed Westerlee, gelegen in het Oost-Groningse Oldambt, biedt volop gelegenheid de ceremonie, receptie, diner en huwelijksfeest tot een onvergetelijke dag te maken. 

Aangezien het landgoed door de gemeente Oldambt is aangewezen als trouwlocatie is het mogelijk om op het landgoed zelf te trouwen maar je kunt ook in het op 300 meter afstand van Landgoed Westerlee gelegen Sint Joriskerk een burgerlijk of kerkelijk huwelijk laten voltrekken. Voor het luiden de klok en een organist voor het prachtige Van Oeckelen orgel kan dan worden gezorgd. Ondanks dat het slechts een kleine wandeling is kunnen jullie je ook laten vervoeren in een koetsje met huifkarren voor jullie gasten.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Arie

Op 04 feb 2019

Heerlijke dagen gehad in dit leuke hotel, heerlijk ontspannen sfeer met hapje en drankje! Met mooie kamer en heerlijke jacuzzi! Goede bediening en leuk en vriendelijk personeel! En niks krijg je voor niks in de wereld..en als je t naar je zin hebt in een hotel zoals deze ,mag en moet geld rollen toch?

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2020
Webdesign door Pixel Creation