Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Open Toptrouwlocatie Route: bezoek de Willem Barentsz!

Op zondag is de Willem Barentsz tijdens de Open Toptrouwlocatie Route tussen 11 en 17 uur geheel vrijblijvend te bezoeken in Enkhuizen. Tijdens deze Route georganiseerd door Toptrouwlocaties, is het voor alle bruidsparen mogelijk om een kijkje te nemen bij meer dan 250 trouwlocaties in heel Nederland.

Fotocredit: Jarretera / Shutterstock.com

De Open Toptrouwlocatie Route

Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route kunnen aanstaande bruidsparen tussen 11 en 17 uur zonder afspraak bij meer dan 250 locaties in heel Nederland een kijkje nemen, met als doel (uiteraard) het vinden van die ene, perfecte trouwlocatie. Van een romantisch landhuis of hip strandpaviljoen tot aan een intiem klooster of een authentiek zeilschip: er zijn ontzettend veel mogelijkheden.

De Willem Barentsz

De prachtige topzeilschoener Willem Barentsz is dankzij haar spierwitte romp, het sfeervolle teakhouten interieur en de vele zitplaatsen aan dek en in de salon, een zeer geschikt trouwschip. Zowel de huwelijksvoltrekking als het trouwfeest kunnen aan boord van het schip plaatsvinden. De majestueuze Willem Barentsz is op 28 juni in de haven van Enkhuizen te bezoeken.

De trouwlocaties van NAUPAR

NAUPAR biedt bruidsparen tevens de mogelijkheid om elkaar op een unieke locatie het ja-woord te geven. Dit kan aan boord van een authentiek zeilschip, een comfortabele salonboot of een stoere sloep. Voor, tijdens of na de plechtigheid kan het bruidspaar samen met de overige aanwezigen richting het IJsselmeer, de Waddenzee of Amsterdam varen.

Bron en fotocredit: Naupar

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation