Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 bieden complete huwelijksdag voor Serious Request aan!

De winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 slaan de handen ineen en bieden een volledig verzorgde huwelijksdag voor 50 personen aan als veilingitem voor 3FM Serious Request. Met dit initiatief hopen de beste trouwleveranciers van Nederland een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor het Rode Kruis, om vrouwen en meisjes te helpen die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld.

De hoogste bieder

Voor de hoogste bieder wordt een droomhuwelijk aangeboden door de beste trouwleveranciers van Nederland, allen bekroon met een Dutch Wedding Award.

De winnaars

De winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 zijn: Atelier NW, Buitenplaats Amerongen, De Bruidshoek, DON FLORITO, Leuktrouwen, Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist, SKYFLY.nl, Stalhouderij De Zadelhoff, Studio Damon, Sugarlips Cakes, Unicorn Wedding Cinematography, Weddingdeco.nl, Wedding & Planning.

Bieden op jouw trouwdag & een goed doel?

De datum van het huwelijk vindt op een nader te bepalen datum in 2015 plaats. De beste trouwleveranciers van Nederland zullen alles uit de kast halen om de huwelijksdag onvergetelijk te maken. Het bruidspaar hoeft tijdens deze dag alleen maar te genieten! Bieden op dit veilingitem kan via de site van 3FM Serious Request

Bron en geschreven door Dutch Wedding Awards

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation