Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Nachtrust voor de big day!

Een schoonheidsslaapje wordt niet voor niets zo genoemd: slapen is namelijk erg goed voor je. En dat kan je vlak voor je bruiloft goed gebruiken! Lees hier hoe je het beste ontspant voor de grote dag.

Massage voor je bruiloft

Of je nu een urenlange massage neemt bij een wellnesscenter of een eenvoudige massage van je aanstaande echtgenoot, het is sowieso goed voor ontspanning. Een massage gaat het stresshormoon tegen en er wordt bovendien een stofje aangemaakt waardoor je je gelukkiger voelt. En dat geluksgevoel zorgt op z’n beurt weer voor een stralende huid, glanzend haar en een wakkere oogopslag. Je voelt je ook fitter en dat is altijd een welkom gevoel!


Lees ook Ontspannend én gezond: elkaar masseren


Ontspannen voor je trouwdag? Yoga!

Veel aan je hoofd? Vergeet niet om af en toe even een moment voor jezelf in te plannen. Ontspannen is ontzettend belangrijk als je op je bruiloft stralend eruit wil zien. Zorg dat je ergens een afspraak maakt om een paar uur tot rust te komen. Gouden tip: neem een yogales. Ook als je elke dag veel mensen om je heen hebt, is het heel rustgevend om in een groepsles yoga te beoefenen. Yoga ontspant namelijk vooral de geest, en dat is ook wel eens lekker.


Lees ook Nerveus voor de bruiloft? Yoga maakt je relaxed


Voorbereiden op je bruiloft

Wat kan je nog meer doen voor een ideale voorbereiding van lichaam en geest, zodat jij op je bruiloft straalt van geluk? Eet en drink geen producten waar veel vet, suiker, alcohol of caffeïne in zit. Nee, je krijgt van een reep chocolade of een frituursnack niet direct een puistje, maar je voelt je wel minder goed en dat zie je snel in de trekken van je gezicht. Nog even bikkelen en lekker gezonde dingen eten, veel water of thee drinken en vermijd alcohol, koffie, cola en teveel lekkere hapjes.

Tekst: Sanne van Bortel

Gerelateerde artikelen
Aan het laden...

Einde van de content

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation