PerfectDress Bruidsmode

Al 10 jaar dè specialist in mooie, nieuwe èn betaalbare bruidsmode van €199,- tot €995,-.

"slechts 5 autominuutjes van de grens bij Nijmegen"

PefectDress Bruidsmode staat voor mooie, nieuwe betaalbare bruidsmode tot €995,-

Al ruim 10 jaar zijn we dè specialist in de regio met mooie, nieuwe èn betaalbare bruidsmode. Voor ieder budget, iedere maat ( en dus ook voor bruiden met een maatje meer) en iedere stijl hebben wij volop keuze in onze gezellige winkel. Wij zitten in het Duitse plaatsje Kranenburg, slechts 5 autominuutjes van de grens bij Nijmegen. 

Wij helpen je graag en in ongedwongen sfeer bij de zoektocht naar jouw droomjurk en nemen graag de tijd voor je. 

Om je ook ècht goed te kunnen helpen, vinden we het wel fijn als je van te voren een vrijblijvende afspraak met ons maakt. Hiermee heb je gegarandeerd een plek en voorkom je teleurstelling bij drukte. 

Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen we samen door hoe jouw droomjurk er uit mag komen te zien. Daarna zoeken we daar de bijpassende jurken uit en gaan we die passen. Tijdens het passen zul je ontdekken dat er nog zo veel meer kan dan dat je in eerste instantie denkt en ziet. 

Wij kunnen vrijwel elke jurk geheel naar jou wensen personaliseren waardoor jou unieke droomjurk ontstaat. Wil je een kleurtje in je jurk, of gekleurde schoenen, een halter of bandjes, bij ons kan het allemaal. 

Natuurijk kun je ook bij ons terecht voor de bijpassende accesoires om je look compleet te maken. Schoenen, bruidslingerie, sluiers en sieraden. Alles afgestemd op onze prachtige bruidsmodecollecties. 

Graag tot ziens bij PerfectDress Bruidsmode; hèt adres voor een mooie, nieuwe èn betaalbare bruidsmode!

Lettie de Boom 

Adres Nijmegen (regio)
Telefoon Tel: 024-8449236
Tel (mobiel): 06-52697633
Bezoek de website