Uw Advertorial op Trouwen.nl en Bruiloft.nl

Omdat u op Trouwen.nl en Bruiloft.nl als eerste de bruiden bereikt bij hun zoektocht naar een perfecte trouwdag. Wist u dat maar liefst 98% van de bruiden als eerste het zoekwoord ‘trouwen’ intypt op Google? Dat betekent dat ze als eerste bij ons, en dus bij u, terecht komen! Bereik bruiden op het ideale moment. Op Trouwen.nl en Bruiloft.nl kan de bruid alles vinden over elk onderwerp in de trouwwereld. Naast inspiratie biedt Trouwen.nl en Bruiloft.nl nieuws, blogs en nog veel meer. De meest complete trouwsite!

advertorial_adverteren_trouwen

Wilt u laten weten wie u bent en wat u doet, denk dan eens aan een advertorial op Trouwen.nl en Bruiloft.nl. U krijgt een eigen pagina op onze website, met een tekst van maximaal 300 woorden, zes foto’s en een mogelijkheid om een video tussen de tekst te plaatsen. De tekst kunt u naar wens zelf aanleveren of door onze redactie laten schrijven. Tekst en foto’s hebben een professionele uitstraling en zorgen ervoor dat de bruidjes worden uitgenodigd om uw informatie te bekijken en te lezen.

Uiteraard krijgt u vooraf inzage in de geschreven tekst en kunt u correcties laten aanbrengen. Deze correcties en/of veranderingen zijn in bovengenoemde prijzen inbegrepen. Daarnaast ontvangen wij graag uw beeldmateriaal: uw logo en de foto’s in hoge resolutie. Na uw goedkeuring kan de advertorial geplaatst worden.

Staat u al te trappelen om een advertorial te plaatsen op Trouwen.nl en Bruiloft.nl? Stuur dan een e-mail naar info@trouwen.nl