Tas of koffer als huwelijkscadeau

De meeste bruidsparen gaan op huwelijksreis na hun bruiloft. Een goede tas of koffer is dan een cadeau waarvan je zeker weet, dat het van pas komt. Hierbij kun je gaan voor een koffer, een reistas, maar ook een handbagage koffer. Hieronder zetten wij 3 leuke koffer huwelijkscadeaus op een rijtje.

SUITSUIT handbagage koffer


Voor de bruid is de handbagage koffer van SUITSUIT een erg leuk cadeau. Deze stijlvolle, vrouwelijk, vrolijke, maar vooral handige koffer is ideaal voor je handbagage. De SUITSUIT koffers zijn voorzien van praktische vakken, inpakriemen en vier soepele wieltjes. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Hierdoor is er altijd wel een die bij de bruid past. Door de opvallende kleur kan ze tijdens het reizen ook snel zien welke van haar is.

Reistassen op wielen van Eastpak


Je zult het bruidspaar ook erg blij maken met een reistas op wielen van Eastpak. Deze tas lijkt een doodgewone reistas, maar onderscheid zich door 2 handige wieltjes. Hierdoor is sjouwen verleden tijd. Een groot voordeel van zo’n zachte reistas is dat hij door zijn flexibiliteit makkelijk in de laadruimte van een touringcar of de kofferbak van je auto ingepakt kan worden.

Spinner


Met een spinner als huwelijkscadeau zit je altijd goed. Deze koffer met 4 wieltjes is ideaal voor het reizen. Doordat de koffer steunt op 4 wieltjes en makkelijk rolt, staat hij stabiel en is hij erg manoeuvreerbaar. Hierdoor hoef je niet te sjouwen en hoef je hem ook niet steeds in evenwicht te houden, zoals dat bij koffers met 2 wieltjes moet.
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation