Zlim Oud-Beijerland In 4 stappen naar een slanker figuur

Zlim Oud-Beijerland Zlim Oud-Beijerland
Zlim Oud-Beijerland Vraag informatie aan
Julianastraat 30
3262 SJ Oud-Beijerland

Afvallen en/of afslanken met het gewenste resultaat doe je bij zlim in Zuid-Holland. Wij werken met een vier- stappenmethode die succes elke keer weer opnieuw bewijst. Wil je ook afvallen en/of afslanken en ben je woonachtig in de Hoeksche Waard, Zuid-Holland? Vraag vandaag nog je gratis figuuranalyse aan.

Gericht afvallen dankzij een professionele praktijk nabij de Hoeksche Waard, Zuid-Holland

Maak kennis met onze vier- stappenmethode en kom erachter hoe eenvoudig efficiënt afvallen is. Het begint allemaal met een gratis figuuranalyse. Deze kun je gewoon online aanvragen. Tijdens de figuuranalyse word je op 9 plekken gemeten. Aan de hand van deze resultaten kijken we wat mogelijk is en wat jouw wensen zijn. Wij geloven in doelgericht bewegen. Dit betekent dat jij bepaalt welke zones je wilt aanpakken. Dankzij de verwarmde cabines kun je doelgericht en medisch verantwoord verschillende oefeningen doen. Per keer sport je ongeveer 30 minuten.

Afvallen, afslanken en ontspannen bij de afvalpraktijk in omgeving van de Hoeksche Waard, Zuid-Holland

Ontspannen is ook een onderdeel van de zlim-methode. Voor 15 minuten onderga je een ontspannende huidbehandeling in de ozoncabine. Deze cabine is voorzien van ozonzuurstof dat ervoor zorgt dat je poriën geopend worden. Dit stimuleert de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen. Het uiteindelijke resultaat is: cellulitis vermindert sterk of verdwijnt zelfs en je huid wordt weer mooi, strak en glad. De laatste stap van onze methode is het voedingsadvies. Want afvallen gaat hand in hand met goede voeding. Je krijgt professioneel advies van een van onze gediplomeerde gewichtsconsulentes, J. Bestebreur en/of A. Besseling die je steunt en aanmoedigt gedurende het proces. Je zult verbaasd zijn over wat je allemaal wél mag eten.

VRAAG VANDAAG NOG EEN GRATIS FIGUURANALYSE AAN!

Heb je ook zin om weer lekker in je vel te zitten en wil je snel beginnen met afvallen en/of afslanken bij de specialist nabij de Hoeksche Waard in Zuid-Holland? Online vraag je eenvoudig een gratis figuuranalyse aan waarna wij graag een afspraak voor je inplannen. Heb je vragen over onze methode? Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0186-618619.

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Zlim Oud-Beijerland
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation