www.trouwbussen.nl www.trouwbussen.nl is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in trouwvervoer.

www.trouwbussen.nl Vraag informatie aan
Landelijk

Een oldtimer bus als trouwvervoer?

Onze bussen zijn een perfecte oplossing voor trouwvervoer voor groepen mensen. De capaciteit van onze trouwbussen varieert van 7 tot 69 personen. De bussen worden verhuurd met chauffeur en zijn speciaal verzekerd voor trouwvervoer.

De auto’s en trouw bussen worden vaak voor een zeer speciale gelegenheid gehuurd en ons doel is om onze gasten net als onze ‘klassiekers’ ook heel speciaal te laten zijn. We doen – binnen onze mogelijkheden – alles om het onze passagiers zo behaaglijk mogelijk te maken. Onze chauffeurs zijn daarom niet alleen de bestuurder van de auto maar ook de butler van de inzittenden. Op deze website  vindt u zeer goed onderhouden oldtimers trouwbussen die in ‘showroom’ staat verkeren en met liefde worden onderhouden. We hebben meerdere website die ook deze bussen verhuren vaak met andere auto’s combinaties van auto en bussen is ook mogelijk. Zie daarvoor ook de website www.andere-weg.nl

Hoe werken we

Omdat we elke auto goed kennen, kunnen we ook goede adviezen geven over de door u te kiezen auto. Voorop staat natuurlijk dat ú het een leuk voertuig vindt. Van belang is uiteraard dat het gewenst aantal te vervoeren personen in het voertuig kan. Elke ‘klassieker’ heeft een andere inrichting en niet elke trouwjurk past in elke auto. Wij kunnen u ook helpen bij het maken van een kloppende dagindeling. Maar onze service gaat nog verder. Wij kunnen tijdens de rit voor een catering zorgen. Het is mogelijk om direct na het ‘ja-woord’ met een glas champagne te klinken. Voor alle auto’s en trouw bussen kunnen we bloemen verzorgen en voor de bussen zijn naast muziek – met/zonder microfoon – ook ballonnen en slingers mogelijk. Bij de dubbeldekkerbus bestaat de optie om uw naam (en de te rijden route) op de voor- en zijkanten te plaatsen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor www.trouwbussen.nl
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation