Weddingplanner Houvast Weddingplanner, ceremoniemeester en trouwambtenaar

Weddingplanner Houvast Weddingplanner Houvast
5 5 5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Weddingplanner Houvast Vraag informatie aan
Trechterbeker 1
9531 PB Borger

Gefeliciteerd. Jullie gaan trouwen. Nu komt er een ongelooflijke leuke maar vooral drukke tijd aan. Mijn naam is Ina Poppen-Ensing. Jullie weddingplanner, ceremoniemeester of trouwambtenaar. Sinds 2017 ingeschreven bij de KvK. En nu al zoveel meegemaakt en vele bruidsparen mogen begeleiden naar hun huwelijksdag. Bij mij zit het organiseren en het plannen in het bloed. Ik kan wel zeggen dat ik er goed in ben. Alles rondom de huwelijksdag goed te plannen en het onderhouden van de vele contacten met de leveranciers. Ik ben er voor jullie. Het moet jullie DAG zijn. Laat de stress (indien aanwezig) maar aan mij over. Ik kan goed onder druk werken en ben niet eerder tevreden dan dat alles goed verloopt. Nemen jullie mij als weddingplanner of ceremoniemeester dan gaan we samen werken met een goed draaiboek waarin niets aan het toeval wordt overgelaten. Ook verzorg ik  huwelijken in Frankrijk bij een TOP locatie Le-Vignal (Lot-et-Garonne) Een super mooie trouwlocatie.

Willen jullie gewoon trouwen in Nederland (kasteel, gemeentehuis, strand of gewoon thuis)? Of toch in Frankrijk. Er zijn zoveel mogelijkheden. Door mijn kennis en ervaring als ABS van een gemeente ben ik wettelijk van alles op de hoogte. Bel of mail mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Persoonlijk contact en communiceren staan bij mij hoog in het vaandel.

Wil je een aanzoek voor je geliefde regelen en je weet niet hoe dat te doen. Daarbij kan ik je helpen met ideeën of de complete organisatie. Neem contact met mij op en dan zullen we er samen voor zorgen dat de dag dat je je geliefde ten huwelijk vraagt, net zo bijzonder zal worden als jullie huwelijksdag.

Trouwambtenaar

In het dagelijks leven ben ik ABS (ambtenaar van de Burgerlijke Stand) en zeer nauw betrokken bij huwelijksvoltrekkingen. Willen jullie een trouwambtenaar die een speech houdt die van deze tijd is. Laat mij het weten en ik kom graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik vind het belangrijk dat er een klik is. Hoe vaak ik wel niet hoor dat er bij een gemeente een trouwambtenaar wordt aangewezen en jullie daar geen invloed op hebben. Zo jammer. Het is jullie huwelijksdag en jaren later willen jullie graag nog praten over hoe leuk de DAG was en hoe leuk de toespraak van de trouwambtenaar was.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Robin en Karen

Op 05 dec 2019

De reden dat we voor Houvast (Ina) hebben gekozen is omdat zij erg enthousiast was. Wij kregen daardoor direct het gevoel dat het goed zou komen en hoefden zelf niets te regelen, ideaal! Ina heeft een prachtige locatie geregeld bij de Ruyghe Venne. De eigenaar van de Ruyge Venne gaf ons het gevoel dat we erg welkom waren. Wij hebben hierdoor prachtige foto’s gekregen en zelfs twee videoclips! Ook de prijs viel erg mee, zeker in vergelijking met andere weddingplanners. Kortom, onze verwachtingen waren overtroffen!

Rutger en Eliza

Op 05 dec 2019

Onze eerste indruk van Ina was dat ze een enthousiaste, gedreven, kleurrijk, open en vrolijk persoon is die weet waarover ze het heeft als het om bruiloften gaat. Ze kan goed organiseren en neemt je daarbij zo veel uit handen als nodig is en zorgt dat alles in goede banen wordt geleid. Zo waren er op de dag voor onze bruiloft en op de morgen zelf nog een aantal dingen die niet liepen zoals verwacht waarbij Ina ervoor heeft gezorgd dat dit direct werd opgelost. Wij hebben daardoor geen stress hoeven te ervaren op de dag zelf en onze familie kon ook vrij genieten van de huwelijksdag. We zijn erg blij dat Ina er voor ons was die dag. Als je kwaliteit en enthousiasme zoekt, kies dan voor Ina als je weddingplanner! Dank je wel Ina voor alles!

Jan

Op 06 dec 2018

De organisatie was geweldig in één woord gezegd. Het was een hele leuke samenwerking en we waren er super blij mee. Een aanrader !!

Ruben

Op 22 aug 2018

Donderdag 24 mei hebben wij een fantastische bruiloft gehad mede mogelijk gemaakt door onze Weddingplanner Houvast, we hebben ontzettend genoten en Ina heeft ons echt ontzorgd samen met haar assistente Evelien, ze gaven alles duidelijk en op tijd door aan de gasten en ondanks de strakke planning eigenlijk nooit in tijdnood gezeten, kies je voor Weddingplanner Houvast dan krijg je een hele warme persoonlijk die heel veel plezier heeft in haar werk en geniet van de mensen waarvoor ze aan het werk is!

Be en

Op 12 jun 2018

Hoi Ina, We willen je langs deze weg even hartelijk bedanken voor alle diensten die je hebt geleverd om onze trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken. Geweldig zoals jij alles tot in de puntjes voor ons hebt geregeld. We raden alle bruidsparen Weddingplanner Houvast aan . Liefs Be en Ina.

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation