Van Heesch Vervoort Trouwauto's Zeg ook Ja... tegen ons

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Van Heesch Vervoort Trouwauto's Vraag informatie aan
Oetelaar 5
5481 XP Schijndel

Op de mooiste dag van jullie leven stijlvol naar de kerk of het gemeentehuis, gehuld in je trouwoutfit en met je aanstaande naast je. Dit vraagt om een passend vervoersmiddel. Van Heesch-Vervoort heeft hiervoor de perfecte oplossing.

Van Heesch-Vervoort is een klein familiebedrijfje, ontstaan uit onze passie voor klassieke auto’s, het Franse merk Citroën in het bijzonder. Door de jaren heen hebben wij een bijzondere collectie Citroëns verzameld (én een kever cabriolet), in bouwjaar variërend van 1919 tot 1970. De meeste hebben wij eigenhandig en met liefde gerestaureerd.

Een klassieke Citroën ademt nostalgie en romantiek. Wat past er nu beter bij een bruiloft, gala of andere bijzondere feestelijkheid? Bij Van Heesch-Vervoort bent u dan ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar een bijzondere auto voor een speciale gelegenheid, steeds door onszelf bestuurd als een keurige chauffeur, zowel in het verkeer als voor het oog.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Mies

Op 29 aug 2018

Super mooie auto's! Vriendelijke chauffeur en hele fijne service. Zorgeloos vervoerd worden zoals het hoort

Linda

Op 19 jun 2018

We hadden een mooie zwarte trouwauto voor onze bruiloft. De hele dag een chauffeur tot onze beschikking, dat is echt een luxe gevoel. Heerlijk overal heen gereden worden. We hebben de trouwauto ook mogen gebruiken tijdens onze fotoreportage. Het is een heel bijzonder gevoel om in zo'n oude auto te zitten. Wij willen jullie bedanken voor het mede mogelijk maken van onze mooie dag!!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation