Trace's Make-up & Hairstyling Make-up is your happiness!

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Trace's Make-up & Hairstyling Vraag informatie aan
Amstenrade 51
8219 AC Lelystad

Bruidsmake en Haarstyling

Mooie krullen, los, of opgestoken haar in de stijl die jij graag wenst. Professioneel aangebrachte make-up van topmerken. Het maakt je mooiste dag helemaal af. Als je wil sta ik de hele dag voor je klaar.

Ik ben een professionele make-up artist en hairstylist uit Lelystad. In 2017 ben ik gestart met mijn make-up carrière, na afronding van de visagie en haarstyling opleiding van Dik Peeters en de visagie opleiding van House of Orange van John Kattenberg in Amsterdam.

Make-up is mijn grote passie. Het is als een kunst, je kan spelen met kleuren en met gebruik van verschillende technieken, kom je tot geweldige looks die je zelfvertrouwen een boost geven. Mijn doel is dat mijn klanten zich een stukje specialer voelen dan ze al zijn.

Mijn motto is dan ook: “ Make-up is your happiness! ”

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Miranda

Op 04 jul 2020

Geduldig geluisterd naar mijn wensen en ideeën wat betreft mijn kapsel en make-up. Trace heeft een prachtig resultaat afgeleverd! Ontzettend bedankt voor toch een speciale behandeling tijdens onze Corona bruiloft. Volgend jaar zie ik je weer voor de ‘echte’ grote dag!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation