The Tailormates

De trouwpakken specialist van Nederland!

TROUWPAKKEN

Tailor-Made Trouwpakken. Bij The TailorMates draait het om klassieke of modern gesneden trouwkostuums. Aangemeten door onze meester kleermakers en stuk voor stuk op maat gemaakt in ons atelier.

Welk trouwkostuum je ook kiest, de stof zoek je zelf uit. In ons atelier vind je stalen van Loro Piana, Vitale Barberis, Cerruti, Guabello en Ermenegildo Zegna. Maar ook van Scabal, Holland & Sherry en Dormeuil. Stuk voor stuk iconische fabrikanten en makers van de beste stoffen op deze aardbol.

ALLES WAT JE NODIG HEBT

Als specialist in trouwen heeft The TailorMates ook een handige collectie maathemden, stropdassen, Italiaanse schoenen, sokken en andere mannen-accessoires van topkwaliteit. Alles wat je nodig hebt op een adres.

Mio Tinto schoenen bijvoorbeeld. In vier pasvormen, maar in een tiental verschillende kleuren te verkrijgen. Altijd een passende kleur bij je trouwpak. Met bijbehorende riem uiteraard. Een trouwpak & Mio Tinto, de ideale combinatie, ook bij The TailorMates. Ook echt maatwerk.

TROUW GROEPEN

Bij The TailorMates steken we niet alleen de bruidegom in een mooi trouwpak, maar kunnen we ook maatwerk leven voor de groep met mannen er omheen. Dus neem je vader, schoonvader, getuigen en zelfs bruidsjonkers mee naar The Groom Room en wij kunnen ze kleden, volledig in harmonie met het door jou gekozen trouwpak, zodat jij als bruidegom, samen met je bruid, het stralend middelpunt bent. Dat is het voordeel van echt maatwerk, bij de echte maatwerk specialist! Als groep gekleed, maar toch met maatwerk mogelijk individueel. Wij ontvangen je graag in onze Groom Room, de etage speciaal bedoeld voor de aanstaande bruidegom en zijn familie en of vrienden.


Adres George Gershwinplein 4
1082 MV Amsterdam
Telefoon Tel: 020-7743700
Tel (mobiel): 06-53125150
Bezoek de website