The Party Factory Zwolle-Wezep betaalbaar feest vieren!

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
The Party Factory Zwolle-Wezep Vraag informatie aan
Stationsweg 25
8091 AA Wezep

The Partyfactory Zwolle-Wezep

Feestvieren wordt een beleving op deze bijzondere locatie

Of u nu op zoek bent naar een zaal voor uw vergadering, een plaats om uw receptie te organiseren of dé plek voor uw huwelijksfeest, bij party factory in het hart van het Gelderse Wezep bent u op het juiste adres.

Onze sfeervolle zaal biedt ruimte voor ±  250 gasten voor bruiloften, recepties, feesten of bijeenkomsten. De mogelijkheden zijn bij ons oneindig, van een huwelijksfeest tot een zakelijke bijeenkomst. Wij maken uw gelegenheid tot een onvergetelijke ervaring. Momenteel zijn wij aan het verbouwen maar vanaf 1 Oktober zijn de deuren geopend. Mocht u een afspraak of reservering willen maken zijn wij gewoon bereikbaar!

The Partyfactory Zwolle–Wezep kenmerkt zich door haar bijzondere thematische karakter. Nostalgisch,Lounge, warm, exclusief en eigentijdse dienstverlening is waar wij voor staan. Al vanaf € 19,95 p.p. inclusief 4 uur lang onbeperkt drank, diverse hapjes, bediening, DJ en licht & geluid show bestaat de mogelijkheid om deze locatie af te huren. Ons motto is dan ook niet voor niets: “betaalbaar feest vieren!”.

The Partyfactory Zwolle – Wezep heeft een uniek concept waar u uw bruiloften, thema feesten, bedrijfsfeesten, business events, kinderfeesten en privé feesten kunt organiseren.

Wil je meer lezen over The Party Factory Nederland? Ga dan naar de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Miranda

Op 06 jun 2018

Wat hebben jullie ons feest onvergetelijk gemaakt!! Wat een super service dames!! Nogmaals bedankt

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2020
Webdesign door Pixel Creation