The Party Factory Almere

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
The Party Factory Almere Vraag informatie aan
Kadegriend 11-13
1356 CA Almere

The Party Factory Almere

Onze budget locatie in Almere is zeer geschikt voor bruiloften in Tropische sferen! Het geheel is enorm gezellig ingericht en uw gasten zullen zich meteen thuis voelen op onze Grand-café achtige locatie! Palmbomen, thema bruiloft, tropisch en Caribisch zijn kernwoorden voor deze fantastische locatie.

Omdat onze prijzen al vanaf €19,95 per persoon all-inclusive zijn, zullen u en uw gasten zorgeloos kunnen genieten van deze speciale dag bij The Party Factory Almere!

Wil je meer lezen over The Party Factory Nederland? Ga dan naar de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Anneke & Ton

Op 28 aug 2018

Beetje late reactie maar omdat wij terugkijken op een geweldig feest in de Party Factory Almere Haven op 3 juli 2016, nog even dit bericht. Het was een zeer geslaagd feest en uitstekend verzorgd door Jolanda, de party manager en haar collega's en niet te vergeten de geweldige DJ Peter Tak, die precies aanvoelde wanneer en welke muziek de sfeer maakte en tevens de avond aan elkaar praatte. Wij kijken terug met veel plezier op een fantastisch geslaagd feest! Dank aan iedereen van The Party Factory!

Monique

Op 06 jun 2018

Hier gisteravond 40 jarig huwelijk van mijn ouders gevierd, wat een Super mooie zaal , fantastische bediening en een super dj Wat hebben we een geweldige avond gehad Heel erg bedankt , en wij komen zeker nog een keer terug Groetjes Monique brugman

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation