The Hunting lodge

(2)

Beoordeel

Een prachtige en unieke locatie voor het vieren en voltrekken van Uw huwelijk.

Culinair paradijs op een feeërieke locatie

Natuurlijk wordt de bruiloft de mooiste dag van jullie leven!
Maar niet alle bruidsparen hebben dezelfde ideeën en wensen ten aanzien van de grote dag. Gelukkig is er bij The Hunting Lodge in Rozendaal in overleg een heleboel mogelijk. The Hunting Lodge biedt u de gelegenheid het huwelijk te sluiten voor de burgerlijke stand op onze eigen locatie in de unieke zeventiende-eeuwse Muziekkoepel.

Bovendien is Restaurant The Hunting Lodge een culinair paradijs, gelegen op een schitterende, feeërieke locatie met uitzicht op kasteel Roosendael. Deze sfeervolle plek is bij uitstek geschikt voor lunch, diner, recepties en partijen. De keuken van The Hunting Lodge is gebaseerd op het klassieke koken met veel producten uit de regio. Zowel de intieme ruimte boven het restaurant als de benedenruimte met terras, zijn geschikt voor private dining en andere festiviteiten. Zeer populair bij gezelschappen is het Walking Dinner. Geen lange tafels, maar een meer informele opstelling waarbij we gerechten op kleine bordjes uitserveren terwijl uw gasten zich vrij rond bewegen.

Meer lezen over The Hunting Lodge? Bekijk de advertorial

026-3611597

Adres: Beekhuizenseweg 1 6891 CZ Rozendaal

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

2 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Konrad

5

op 16-10-2018

Een zeer geslagde huwelijksdag van onze Zoon.(18.08.)Lekker eten, vriendelijk bediening, prachtige omgeving.Om aan te raden !

Edwin

5

op 18-06-2018

Prachtige locatie, heerlijke gerechten, uitmuntende wijn arrangementen, bijzonder kundig en vriendelijk personeel! Wederom een fantastische avond gehad. Het is altijd een feestje om daar te lunchen of dineren. Absolute aanrader!

Ga naar een verwante categorie

Beekhuizenseweg 1

6891 CZ Rozendaal

026-3611597