Stephanie's Bruidsboutique

(2)

Beoordeel

Voor een goed begin van je mooiste dag, ga je naar Stephanie's Bruidsboutique in Spijkenisse!

Bij Stephanie's Bruidsboutique ben je als bruid het stralende middelpunt. Elke klant krijgt hier mijn volledige persoonlijke aandacht, waardoor je absoluut nooit zal worden behandeld als een nummertje. 

Welke maat je ook hebt, je bent hier altijd welkom. Ook bruiden met een maatje meer . 

Voor het uitzoeken van je jurk neem ik de tijd, graag kom ik te weten wat je mooi vindt en wat niet en samen met mijn advies kijken we welke jurken we gaan passen. Doordat ik overal de tijd voor neem hangt hier altijd een ontspannen en relaxte sfeer. 

Stephanie's Bruidsboutique levert uitstekende kwaliteit en de service gaat ver. Ik zal er alles aan doen om jouw jurk tot in de details perfect te maken, niets is voor mij te veel. Het belangrijkste is dat jij als bruid zeer gelukkig bent en schittert op jouw allermooiste dag. 

Ik kijk nu al uit naar je komst en ik hoop samen met jou (en natuurlijk de mensen die je meeneemt) de champagne fles te mogen ontkurken wanneer jij je jurk gevonden hebt.  

Voor mijn eigen klanten doe ik ook de bruidsmake-up. Deze wordt gedaan in de winkel zodat je daarna je jurk aan kan trekken en zo het totaalplaatje al kan zien.

0181-751242

Adres: Voorstraat 24 3201 BB Spijkenisse

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

2 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Heidi Schoones

5

op 05-06-2018

Afgelopen zaterdag bij Stephanie voor mijn jurk geweest.. EN GESLAAGD...!!! Super lieve en spontane meid die de tijd voor je neemt (3 uur binnen geweest �) Goed advies geeft, met je meedenkt alles kan niks moet... En ze liep gewoon op haar slofjes in de winkel gewoon ontzettend leuk en ontspannen sfeer... Ze heeft een ruime keus aan jurken ook jurken in de sale en avondjurken... Het fijne is dat je alleen in de zaak bent met passen dus echt een op een en niet nog andere dames in de zaak die aan het passen zijn dit gaf mij een fijn gevoel... Er zit geen beperking aan het aantal mensen die je mee mag nemen bij de andere bruidsmode zaken is het max 4 a 5... We mochten gewoon foto's maken dit mag ook niet in andere bruidsmode zaken... Alles is aanwezig ondergoed schoenen sieraden sluiers enz... Je bent dus gewoon in een keer klaar...!!! We hebben geproost met thee en de fles champagne heb ik mee naar huis gekregen.. Ik zeg allemaal naar Stephanie's Bruidsboutique gaan...!!

Jolanda Nijdam-Ista

5

op 05-06-2018

Fantastisch geholpen! In augustus 2017 geweest voor het uitzoeken van de jurk, Stephanie luisterde heel goed naar mijn wensen en liet mij zelfs out of the box durven denken. Meteen mijn droomjurk bij haar gevonden waarin ik mij op 25 mei 2018 als een prinses voelde ♡ Ook de make-up was fenomenaal, prachtig aangebracht en precies zoals ik het wilde. Het bleef ook perfect zitten! Al met al had ik niemand anders kunnen bedenken die het zo goed had kunnen doen als zij. Steph, je bent een schat, dankjewel!

Ga naar een verwante categorie

Voorstraat 24

3201 BB Spijkenisse

0181-751242