Stephanie's Bruidsboutique

Voor een goed begin van je mooiste dag, ga je naar Stephanie's Bruidsboutique in Spijkenisse!

Bij Stephanie's Bruidsboutique ben je als bruid het stralende middelpunt. Elke klant krijgt hier mijn volledige persoonlijke aandacht, waardoor je absoluut nooit zal worden behandeld als een nummertje. 

Welke maat je ook hebt, je bent hier altijd welkom. Ook bruiden met een maatje meer . 

Voor het uitzoeken van je jurk neem ik de tijd, graag kom ik te weten wat je mooi vindt en wat niet en samen met mijn advies kijken we welke jurken we gaan passen. Doordat ik overal de tijd voor neem hangt hier altijd een ontspannen en relaxte sfeer. 

Stephanie's Bruidsboutique levert uitstekende kwaliteit en de service gaat ver. Ik zal er alles aan doen om jouw jurk tot in de details perfect te maken, niets is voor mij te veel. Het belangrijkste is dat jij als bruid zeer gelukkig bent en schittert op jouw allermooiste dag. 

Ik kijk nu al uit naar je komst en ik hoop samen met jou (en natuurlijk de mensen die je meeneemt) de champagne fles te mogen ontkurken wanneer jij je jurk gevonden hebt.  

Voor mijn eigen klanten doe ik ook de bruidsmake-up. Deze wordt gedaan in de winkel zodat je daarna je jurk aan kan trekken en zo het totaalplaatje al kan zien.

Adres Voorstraat 24
3201 BB Spijkenisse
Telefoon Tel: 0181-751242
Bezoek de website