Sems Leeuwarden

(3)

Beoordeel

Trouwen in Leeuwarden ,doe je bij Sems

Als u ons monumentale pand binnen stapt proeft u gelijk de aangename sfeer. Links bevindt zich het restaurant met open keuken en rechts het wijncafé. Op het eerste gezicht lijken het gescheiden ruimtes, maar achterin gaat het restaurant over in het wijncafé. Gasten kunnen dus letterlijk rondlopen.
Op de bovenverdieping is een ruimte voor feesten en partijen, vergaderingen en andere meetings. Uitkijkend over het Gouverneursplein, mooie hoge plafonds en warme sfeer, maken "sems boven" de unieke locatie voor uw plechtigheid, receptie, diner of feest!

Officiële trouwlocatie

‘s Middags je gasten ontvangen in een sfeervolle ambiance met een heerlijke kop koffie, op dezelfde locatie het ja-woord geven aan je geliefde, daarna met iedereen een toast uitbrengen op de toekomst en samen met je echtgenoot of echtgenote de bruidstaart aansnijden… Het kan allemaal bij sems! Sterker nog: je kunt bij ons ook een smaakvolle receptie houden, heerlijk dineren en een bruisend feest geven. De hele dag is in te vullen zoals u dat wilt!

058-2162214

Adres: Gouverneursplein 36 8911 HH Leeuwarden

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

3 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Fransje

5

op 29-01-2019

Altijd weer een feestje: eten bij Sems

Daan

5

op 01-11-2018

Hemels lekker gegeten! 5 gangen Sems meets Japan, alle gerechten waren fantastisch! Verrassende oesters met ossenstaart, verbluffend lekker flensje met tonijn en crispy nori, zalige huisgerookte zalm met zoete appel en mousse van karnemelk, verrukkelijke sushi en sashimi, wagyu met ramen en geroosterde sesam en afsluitend een heerlijk nagerechten van mango ijs met chocolade cake en brownie. Voortreffelijk!

Michiel en Anouk

5

op 30-06-2018

Ga naar een verwante categorie

Gouverneursplein 36

8911 HH Leeuwarden

058-2162214