RiCon Fotografie

RiCon Fotografie verzorgt bruidsreportages in Nederland (en daarbuiten) en fotoreportages op locatie.

Welkom

Ik ben dol op de lente en de herfst, spruitjes, mijn man Dik en dochter Claudia, de film The Notebook, L’Eau en Blanc van Lolita Lempica, tradities en pasta’s.

Ik word wat minder enthousiast van mijn auto wassen, wortels, in de file staan, strijken en als dingen niet overzichtelijk zijn.

Ik ben Rika Conradi, een ontdekker, een emotiemens. Ik ben rustig en kalm, maar kan enorm gepassioneerd worden over dingen die mij raken. Ik ben moeder van een puberdochter en bruidsfotografe.

Ik fotografeer eigenlijk al heel lang. Zo ver ik me kan herinneren vanaf mijn 14e jaar. Toen nog met zo’n langwerpig rits-rats-click cameraatje. Speciaal gekocht voor de werkweek naar Londen. Later werd dat een analoge Canon spiegelreflex, gevolgd door diverse andere Canon camera’s. In februari 2004 heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, wat betekent dat ik nu officieel 10 jaar als bruidsfotograaf aan het werk ben! Yeah!

Het creatieve aspect, gecombineerd met de emotie van het moment heeft ervoor gezorgd dat ik in de fotografie voor bruidsfotografie heb gekozen.

Want dat is toch wel waar mijn hart ligt. Ik ben enorm geïnspireerd door diverse (in mijn ogen geweldige) bruidsfotografen waarvan ik er sommige ook nog regelmatig spreek. In mijn fotografie zul je never-nooit-niet iets in scene tegenkomen. Ik hou ervan om de sfeer vast te leggen, gewoon de dingen zoals ze zijn. Ik vind het belangrijk dat bruidsparen helemaal zichzelf kunnen zijn, daarom hebben we tijdens de fotoshoot op de trouwdag enorm veel lol met elkaar. Een klik tussen fotograaf en bruidspaar moet er naar mijn idee dan ook zijn, dus hebben we voorafgaand aan de trouwdag diverse gesprekken om elkaar wat beter te leren kennen.

Rubriek(en)
Adres Tinstraat 51
2984 AN Ridderkerk
Telefoon Tel: 06-46398890
Bezoek de website