NuFotograferen.nl

Bruidsfotograaf door heel Nederland

Nufotograferen - Bruidsfotografie

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Er komt een bijzondere tijd aan. Jullie gaan namelijk een van de meest bijzondere dagen van jullie leven plannen. Daar komt veel bij kijken en er zullen veel keuzes gemaakt moeten worden. De belangrijkste keuze is de locatie. Daarna is het belangrijk om na te gaan denken over een bruidsfotograaf, want de trouwfoto’s zijn de opnames die de herinneringen van je bruiloft levend houden. Ik wil jullie daar graag bij helpen en ervoor zorgen dat jullie trouwdag onvergetelijk wordt met dierbare herinneringen in de vorm van prachtige foto’s.

Beschikbaarheid & kennismaking

Wanneer jullie geinteresseerd zijn om mij als bruidsfotograaf te boeken neem dan "snel" contact met mij op. Zo kan ik kijken of ik nog beschikbaar ben, helaas moet ik regelmatig bruidsparen teleurstellen doordat ik op de datum al geboekt ben.

Als de trouwdatum nog vrij is, kunnen we een datum plannen voor een kennismakingsgesprek.
Het is voor jullie belangrijk om een bruidsfotograaf te kiezen waar jullie letterlijk een ‘klik’ mee hebben. Jullie kunnen hierbij de wensen vertellen en uitleg geven over hoe de dag verloopt. Na het gesprek ontvangen jullie een offerte en kunnen jullie besluiten of ik jullie bruidsfotograaf wordt.

De bruiloft

Voor mij is het belangrijk dat jullie optimaal genieten van de trouwdag. Mijn doel is om alles vast te leggen, maar ook om onopvallend aanwezig te zijn. Zo kan iedereen zorgeloos van de dag kan genieten.

Nabewerking en aflevering

De dag na de bruiloft ontvangen jullie een sneak-peak van ongeveer 10 foto’s. Vervolgens zullen jullie de foto’s 4 tot 5 weken na de trouwdag ontvangen. Ik breng de foto’s persoonlijk bij jullie thuis. Zo kunnen we samen de foto’s bekijken. Mochten jullie extra nabewerkingen willen dan kunnen jullie dit aangeven.

Trouwalbum

Sommige bruidsparen willen zelf een trouwalbum maken, maar jullie kunnen dit ook uitbesteden. Vraag bij het kennismakingsgesprek naar de mogelijkheden.

Tarieven

Trouwen is al duur genoeg, daarom heb ik drie pakketten waaruit je kunt kiezen. Ik kan jullie bruidsfotograaf zijn vanaf €699,-.

Interesse en/of vragen?

Neem dan snel contact op, zodat ik kan kijken of de trouwdatum nog vrij is en we een vrijblijvend gesprek kunnen plannen!

Hopelijk tot snel!

Groeten, Stefan

Bel me op 0653862945 of bezoek www.nufotograferen.nl.

Rubriek(en)
Adres Krakelingweg 97
3707 HS Zeist
Telefoon Tel (mobiel): 06-53862945
Bezoek de website